Trening

Det er ikke yoga som er hemmeligheten bak Gisele Bündchens (35) veltrente kropp

Hun og en rekke andre Hollywood-kjendiser sverger nå til boksing!

SVERGER TIL BOKSING: Gisele Bündchen og en rekke andre Hollywood-kvinner sverger nå til boksing!  Foto: wenn.com
SVERGER TIL BOKSING: Gisele Bündchen og en rekke andre Hollywood-kvinner sverger nå til boksing! Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trodde du boksing kun var forbeholdt de store gutta i ringen? Vel, da må du tro om igjen! Nå tyr nemlig flere og flere av den kvinnelige stjerner til den røffe sporten for å få kroppen i toppform. (Faktisk har KK.no-redaksjonen også testet boksing, dette kan du lese mer om her!) 

Skuespillere, sangerinner og ikke minst supermodellene; de har alle slengt seg på denne trenden for fullt, og vi må ærlig innrømme at disse Instagram-inleggene frister oss til å hoppe av yogamattene og spinningsyklene og hoppe inn i ringen! For ikke nok med at man trener både cardio og styrke under en bokseøkt, det er faktisk sporten for deg som også har behov for å frigjøre både aggresjon og stress.

Hva mer kan man egentlig be om av en treningsøkt? Ikke vet vi; men det er en grunn til at listen av kjendiser som hopper på boksetrenden bare blir lengre og lengre!

LES OGSÅ: Denne bør du bruke når du er på trening

Adriana Lima (35)

Victoria's Secret-engelen, Adriana Lima (35), er en av de første supermodellene som tok i bruk boksing som treningsform. Hun har holdt på i flere år allerede, men en kombinasjon av boksing og hoppetau, med tidligere boksemester Michael Olajide – som nå utveksler slag med noen av de hotteste kroppene i modellbransjen!

Back to @dino5thstgym #TeamLima #Timemagazine #boxing

Et bilde publisert av Adriana Lima (@adrianalima)

Gisele Bündchen (35)

Tobarnsmoren OG den best betalte modellen i verden, Gisele Bündchen (35), har ikke lagt yogamatten på hyllen enda, men kombinerer det boksing – drømmekombinasjonen dersom du spør oss! Både ro og adrenalin i et og samme treningsprogram.

Ellie Goulding (29)

Den britiske artisten Ellie Goulding (29) er ikke redd for å vise kroppen! Ikke så rart når du er en «hardcore» løper i tillegg til å elske bokseringen. I følge Shape.com skal kun også har brukt boksing til å komme seg etter en kneskade.

Trained with a beast today and my god have I missed boxing thank you so much @dino5thstgym

Et bilde publisert av elliegoulding (@elliegoulding)

LES OGSÅ: Denne bør du bruke når du er på trening

Gigi Hadid (21)

De flestes favorittmodell for øyeblikket, Gigi Hadid (21), kastet seg også nylig over boksetrenden, og ut i fra denne videoen ser det allerede ut som at hun er mer enn godt i gang! For ikke å glemme den super hotte treningstilen, med en av årets it-jakker over skuldra, som glir rett inn i ringen. You go Gigi!

good morning @gothamgym ⚡️⚡️

En video publisert av Gigi Hadid (@gigihadid)

Shay Mitchell (29) 

«Pretty Little Liars»' Shay Mitchell (29) er mye mer enn bare et pent ansikt på skjermene våre. Bak «tv-fasaden» viser hun seg å være en ekte power-women med både styrke og «rope training» på treningssenteret.

LES OGSÅ: Få bedre effekt av styrketreningen

Spread it... ❤️

Et bilde publisert av Shay Mitchell (@shaym)

Ashley Graham (28) 

«Plus size» modellen og bombshellen Ashley Graham (28) har det siste året fått mye oppmerksomhet rundt den formfulle kroppen sin - spesielt etter det rålekre Sports Illustrated coveret, som både ble elsket og hatet av bransjen. Spør du oss, er det ikke rart Graham har fått oppmerksomheten hun har fått, for bak de curvsa ligger det hardt arbeid; både vekter, tau og ikke minst boksing.

My full workout from yesterday with @mrsh0ckraw #curvyfitclub #curvesarein #ashleygraham #tsfittness

En video publisert av A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer