Khloe Kardashian

- Det er mer aksept for å være som man er, noe som er en veldig sunn trend

KK.no slo an en prat med Hollywood-treneren om blant annet er Kardashian-søstrenes faste personlige trener.

GUNNAR PETERSON: KK.no har snakket med Gunnar Peterson som helse, kosthold og trening. Og selvfølgelig hvordan det er å trene Khloé Kardashian.  Foto: NTB scanpix
GUNNAR PETERSON: KK.no har snakket med Gunnar Peterson som helse, kosthold og trening. Og selvfølgelig hvordan det er å trene Khloé Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje hørt navnet hans før og tenkt som oss i KK.no-redaksjonen: «Han må da være svensk?» eller «Hvordan er det egentlig å trene Khloé Kardashian?». 

Det lurte hvert fall undertegnende på og måtte finne svar. Derfor ringte jeg Gunnar Peterson (54) for å slå an en prat om helse, kosthold og trening - for ikke å glemme Khloé Kardashian (32). For det ingen hemmelighet at vi elsker den dama og stadig følger med på hvilken trening hun digger for øyeblikket. Men dette kommer vi tilbake til.

La oss nå fokusere på Hollywood-treneren som har noen av de største kjendisnavnene på klientlista si, og som i en alder av 54 fortsatt trener hver morgen klokken 05.30. For da jeg ringer til Los Angeles er klokken nylig passert 05.15 og han er på vei til studioet sitt. Men hvordan har han kommet seg dit han er i dag og hva er egentlig bakgrunnen hans? (Psst: Kickstarter man forbrenningen ved å trene tidlig om morgenen?)

- Det stemmer at jeg har røtter fra Sverige, men jeg er født i USA og gikk på bording school i Sveits. Da jeg var liten var jeg ganske overvektig, selv om jeg var en aktiv unge. Så da jeg var 10 år meldte mamma meg inn i WeightWatchers husker jeg. Jeg gikk vel ned noen kilo, men var fortsatt ganske lubben. Årsaken var i bunn og grunn at jeg spiste veldig dårlig og veldig mye, forteller han til KK.no og legger til at det fortsatt er et problem at prosessert karbohydrat-drevet mat er så lett tilgjengelig.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer