Fjerne tatovering:

- Det er overraskende mange som fjerner tatovering av eksens navn

Hvilke tatoveringer angrer folk mest på?

FJERNE TATOVERING: Det er mange som angrer på tatoveringer når de blir endre, og undersøkelser viser at rundt 1 av 4 av dem som har tatovering er misfornøyd eller angrer. FOTO: NTB Scanpix
FJERNE TATOVERING: Det er mange som angrer på tatoveringer når de blir endre, og undersøkelser viser at rundt 1 av 4 av dem som har tatovering er misfornøyd eller angrer. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Rundt 10 prosent av befolkningen har tatovering, og tar det gjerne når de er unge og spontane. Det er mange som angrer når de blir endre, og undersøkelser viser at rundt 1 av 4 av dem som har tatovering er misfornøyd eller angrer.

- Det er ulike grunner til at noen angrer på en tatovering. Ofte er de på vei inn i en ny livsfase, de har fått ny jobb, skal gifte seg eller få barn. Da føler de gjerne at tatoveringen ikke passer lenger, sier Marcus Nøstdahl, som er klinikkleder på Eraze, en klinikk som fjerner tatoveringer med laser.

Han sier at det er noen gjengangere som veldig mange velger å fjerne.

- Det er overraskende mange som fjerner tatovering av eksens navn, gjerne før de skal opp kirkegulvet og gifte seg med noen andre. Det er også en del som føler at tatoveringen ikke er pen, eller at den ikke passer til kroppen, forklarer han.

LES OGSÅ: Dette må du vite om å fjerne en tatovering

Mange fjerner «sydentatoveringer»

Nøstdahl sier at typiske tatoveringer som mange fjerner, er «sydentatoveringer» eller motetatoveringer.

- Mange ønsker å fjerne en typisk sydentatovering som de tok da de var unge, gjerne på impuls og etter litt alkohol. Veldig mange tok en delfin på 90-tallet, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer