Fitness

-Det er viktig at unge jenter forstår at man ikke kan se slik ut hele året

Fitnes­s­komet og trebarnsmor Jeanette Dalseghagen (30) har vunnet gull under Nordisk mesterskap i fitness. Er det en trend at stadig flere av oss trener som toppidrettsutøvere?

VANT GULL: Brun og blid! Jeanette vant gull under Nordisk mesterskap i fitness. Nå satser hun mot EM. Foto: Privat
VANT GULL: Brun og blid! Jeanette vant gull under Nordisk mesterskap i fitness. Nå satser hun mot EM. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun tripper bak scenen. Mørkebrun og glinsende, iført en glitrende gullbikini, er hun klar for sin ­første fitnesskonkurranse. Dette har hun trent knallhardt til, ­banket gjennom tøffe økter med et strengt kostholdsregime. Bare slik kan hun oppnå det som kreves på denne scenen i akkurat disse minuttene.

– Det du ser på scenen, er nesten en illusjon, sier fitnes­s­komet og trebarnsmor Jeanette Dalseghagen (30).

LES OGSÅ: Wenche (53) veide 104 kilo - så gjorde hun noe drastisk

Jeanette kom inn som debutant fra sidelinjen og feide med seg tre gull i sin første konkurranse, Norway Open. Etter knappe to måneder sto hun øverst på pallen i både norges­mesterskap og nordisk mesterskap.

På Askøy utenfor Bergen bor hun med mann og tre jenter på fire, fem og åtte år. Hobbyen, hvis man fremdeles kan kalle det en hobby, opptar mye tid.

– Jeg har ikke noen andre hobbyer. Det er dette og jobb, sier hun med et smil.

Den spreke jenta driver et treningsstudio. Hun er personlig trener og tilbringer dagene omringet av kostholdsplaner, vekter og treningsglade mennesker. Det gjør det lettere å inn­lemme det strenge opplegget i livet og samtidig ha tid til familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer