Ned I Vekt

- Det gjelder å finne noe man trives med

Etter å ha slanket seg siden hun var 20 år og blitt utredet for slankeoperasjon, la Anne-Lise Kristiseter om livsstilen. Nå trener hun styrkeløft fire ganger i uken – og er klar for NM i april.

VM I STYRKELØFT: Det er bare ett år siden Anne-Lise Kristiseter begynte seriøst med styrkeløft. Nå er hun klar for NM. Foto: Astrid Waller
VM I STYRKELØFT: Det er bare ett år siden Anne-Lise Kristiseter begynte seriøst med styrkeløft. Nå er hun klar for NM. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Markløft! Da ser man desidert fælest ut! Du skal lage dobbelthake, blåse ut magen – alt en dame ønsker å gjøre. Jeg har sett en film der jeg trener teknikk, sprengt i trynet med svære bollekinn. Et skikkelig løftetryne, sier Anne-Lise og ler hjertelig. 

På Oslo Performance Center kan du velge og vrake i blytunge vektskiver. «Prowleren», en kjelke som skal skyves bortover en gressmatte, lastet med dagens dose kilo, kneiser med sin påklistrede advarsel «Obs! Kan gi hjertebank, kvalme og svimmelhet».

– Jeg har et hat-elsk-forhold til den tingen. Den er fæl, men effektiv, sier hun om monsteret. 

I ungdommen trente hun fotball og svømming, men da hun begynte å jobbe, dalte den fysiske aktiviteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer