
Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen
Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.
Det har skjedd noe med norske matvaner. Da vi var barn, var ris ris: Hvit, nøytral på smak og uten særlig mange konkurrenter i butikkhyllene.
I dag har risen fått selskap av mange hyllemeter med alternativer: Villris, fullkornris, byggris, bulgur, couscous og quinoa, for å nevne noen. Og stadig flere kommer til.
Allerede abonnent? Logg inn
Våre beste tilbud!
KK Pluss
Les interessante saker om relasjoner, sterke mennesker og spennende reportasjer
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger