Hudpleie

Dette ene hudpleietrikset sverger 55-åringen til hver morgen

Det er simplere enn du skulle tro!

HUDPLEIE: Den tidligere Sport Illustrated-modellen Paulina Porizkova avslører sine beste triks for plettfri hud. FOTO: Skjermdump Instagram
HUDPLEIE: Den tidligere Sport Illustrated-modellen Paulina Porizkova avslører sine beste triks for plettfri hud. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Paulina Porizkova (55) er tidligere Sports Illustrated-modell, og har gjennom en årrekke levd av sitt eget utseende - både som modell og skuespiller.

Derfor har det vært viktig for den vakre 55-åringen å ta vare på huden - og da spesielt i ansiktet.

På sin offisielle Instagram-profil har tobarnsmoren lagt ut en video der hun viser frem sitt morgenrituale - og det er faktisk svært lite som skal til, for å opprettholde glød i ansiktet, skal vi tro Paulina!

- Det jeg gjør om morgenen er rett og slett: ingenting. Jeg våkner opp, ruller meg ut av sengen, og siden ansiktet mitt ikke har vært utsatt for noe som har gjort at det har blitt skittent, så smører jeg inn ansiktet med fuktighetskrem, forklarer hun i videoen.

Med andre ord; hun bruker ikke vann i ansiktet om morgenen, for å fjerne smuss og urenheter. Ifølge Paulina er huden hennes så tørr om morgenen, at vann bare hadde gjort vondt verre.

Heller ikke om kvelden bruker hun nødvendivis såpe og vann.

- Det kommer helt an på om jeg har brukt sminke i løpet av dagen, eller vært på trening, og dermed svettet. Har jeg ikke dét, dropper jeg såpe og vann om kvelden og smører meg bare inn med en god anti-aging-krem, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer