Is

Dette er årets isnyheter!

Iskrem-gigantene kan friste med en rekke godbiter.

ISNYHETER: Her er vårens isnyheter fra Diplom-Is og Hennig-Olsen.  Foto: Produsentene
ISNYHETER: Her er vårens isnyheter fra Diplom-Is og Hennig-Olsen. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren har sakte, men sikkert begynt å melde sin ankomst - noe som betyr at det nok en gang er på tide å fylle opp butikkhyllene med nye mat- og drikkenyheter! Har du forresten fått med deg vår store test av den nye Coca-Cola zero sugar? Den finner du her!

Nå har Diplom-Is og Hennig-Olsen avslørt noen av vårens isnyheter, og denne gangen kan de by på flere godbiter - og det spesielt hvis du, i likhet med oss, er svak for lakris, sjokolade og bær. 

LES OGSÅ: - Sukker er ikke så skadelig som mange skal ha det til

Vårens nyheter fra Diplom-Is

I år kan Diplom-Is friste med en rekke nye is, både på boks, pakke og pinne. I pressemeldingen KK.no har fått tilsendt per mail står det at vi kan glede oss til en helt ny Fruitero med 50 prosent frukt, en Krone-is som er fri for gluten og laktose, en Royal med smak av bringebær og en nykommer i Wanted-familien med smaken Salty «ALOTTA» Licorice Fudge.

LES OGSÅ: Verdens beste og sunneste is lager du helt selv 

I tillegg til dette lanserer Diplom-Is en helt ny serie, Døla, som er basert på norske tradisjoner og gode råvarer. Nam, vi gleder oss! 

LES OGSÅ: KK.nos store popcorn-test! 

Vårens nyheter fra Hennig-Olsen 

Diplom-Is er imidlertid ikke alene om å ha en rekke spennende nyheter. Hennig-Olsen kan denne våren by på to nye Crème-varianter: mandel (kommer også i multipack) og pasjonsfrukt & sitron. I tillegg lanseres Dugg med nyskapninger innenfor småis og boksis: Dugg Sorbet Eple og Appelsin, med 50 prosent fruktinnhold, og Dugg Yoghurtis Bringebær og Jordbær, som er laget med friske bær og økologisk yoghurt. Nyhetene på boks kommer i smakene jordbær, sjokolade og vanilje - og er alle yohurtis. 

Is-ikonet Krone-is er en av merkevarene som også har får et nytt medlem av familien: Krone-is Peanøtt. Kombinasjonen av søtt og salt vil neppe gå ubemerket hen blant is-elskere - denne gleder vi i KK.no-redaksjonen oss skikkelig til! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer