Trening:

Dette er kjendisenes beste treningsøvelser

Tren som Kim Kardashian og Beyoncé.

TRENING: Det nytter ikke å ligge på latsiden om du ønsker å trene som kjendisene. Foto: NTB Scanpix
TRENING: Det nytter ikke å ligge på latsiden om du ønsker å trene som kjendisene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi har alle sittet foran tv-skjermen mens vi drar oss i håret og lurer på hvordan i all verden disse filmstjernene kan få disse kroppene vi alle lengter etter.

Hvor får egentlig Cameron Diaz de magemusklene fra, og hva er egentlig hemmeligheten bak rumpa til Kim Kardashian? Dørstokkmila kan ofte være vanskelig å overvinne, men det skal ikke alltid så mye til for å grave fram motivasjonen.

Ja, de store kjendisene har personlige trenere og kokker, men vi har likevel tatt et lite dypdykk på internett, og kommet frem til noen av de ulike treningsmetodene kjendisene sverger til. For de trener de også - og hva er ikke bedre enn å hente litt inspirasjon fra superstjernene?

LES OGSÅ: Kan du trene deg ned i vekt?

SoulCycle

Kjendiser som bruker metoden: Lady Gaga (31), Katie Holmes (39), Chelsea Clinton (37), Ashley Tisdale (32) og Nicole Kidman (50).

Slik fungerer det: Denne treningsmetoden er kjent for sin blanding av intens sykling, og fokus på å bygge muskler i overkroppen samtidig. Hele gruppen av syklister sykler intensivt i et dunkelt belyst rom, med rask og inspirerende musikk, samtidig som instruktøren roper ut motiverende fraser. Det høres kjent ut for flere av oss som drar på en spinning-time i ny og ne?

LES OGSÅ: Bli sterk og rask på 20 minutter!

Barry's Bootcamp

Kjendiser som bruker metoden: Kim Kardashian (37), Katie Holmes (39), Jessica Biel (35), Sandra Bullock (53), Carrie Underwood (34), Amanda Seyfried (32) og Christina Applegate (46).

Slik fungerer det: Denne treningsmetoden sverger de fleste A-kjendisene til. Denne treningen gjør intervalltrening morsomt, med sine fengende spillelister. Hver time bytter mellom løping på tredemølla, og deretter styrketrening ved hjelp av elastiske bånd, vekter og kettlebells. Hver eneste time er ulik den forrige, så det å lære seg gjentakende øvelser er det bare å glemme.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Piloxing

Kjendiser som bruker metoden: Vanessa Hudgens (29), Heather Morris (31), Hilary Duff (30), Ashley Tisdale (32) og Kirsten Dunst (35).

Slik fungerer det: Piloxing er en kombinasjon av de to treningsformene pilates og boksing, og treningsformen gir deg en skikkelig boost når du trenger det. Den svenske danseren og kjendistreneren Viveca Jensen står bak treningsformen, og hver eneste time vil både forbrenne fett, bygge muskler, og virkelig få deg i form.

LES OGSÅ: Kan vi trene puppene våre spretne igjen? Dette sier ekspertene!

Magedans

Kjendiser som bruker meteoden: Catherine Zeta-Jones (48), Kim Kardashian (37), Shakira (41), Rihanna (29), Beyoncé (36) og Vanessa Hudgens (29).

DANS: Jo, du kan danse deg i form! FOTO: NTB scanpix
DANS: Jo, du kan danse deg i form! FOTO: NTB scanpix Vis mer

Slik fungerer det: Hvem trenger den kjedelige tredemølla når du kan danse deg frem til en veltrent kropp? Magedans dukker stadig opp på flere treningssentre, og takket være denne morsomme treningsformen er det enklere enn noensinne å komme seg i form. Her trener du både magemusklene, hoftene og former midjen samtidig. Ikke rart kjendisene kastet seg på trenden!

LES OGSÅ: Treningen som forbrenner lenge etter økten er over

CrossFit

Kjendiser som bruker metoden: Cameron Diaz (45), Kelly Clarkson (35), Madonna (59), Jessica Biel (35) og Vanessa Hudgens (29).

Slik fungerer det: CrossFit har vært med oss i nærmere 20 år, men treningsformen er på ingen måte blitt utdatert i mellomtiden. Det er fremdeles en av de mest effektive treningsmetodene, og den tar fremdeles Hollywood med storm. Variasjonen i denne treningen fokuserer både på vektløfting, kondisjon og sirkeltrening. Med denne treningsmetoden handler det ikke om hvor lenge du trener, men hvor hardt du gjør det. Det er kanskje ikke sjokkerende at tøffe kvinner som Cameron Diaz og Jessica Biel allerede er fans.

LES OGSÅ: Dette er treningen Khloé Kardashian sverger til: - Jeg føler meg «badass»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer