Trening:

Dette er kjendisenes beste treningsøvelser

Tren som Kim Kardashian og Beyoncé.

TRENING: Det nytter ikke å ligge på latsiden om du ønsker å trene som kjendisene. Foto: NTB Scanpix
TRENING: Det nytter ikke å ligge på latsiden om du ønsker å trene som kjendisene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi har alle sittet foran tv-skjermen mens vi drar oss i håret og lurer på hvordan i all verden disse filmstjernene kan få disse kroppene vi alle lengter etter.

Hvor får egentlig Cameron Diaz de magemusklene fra, og hva er egentlig hemmeligheten bak rumpa til Kim Kardashian? Dørstokkmila kan ofte være vanskelig å overvinne, men det skal ikke alltid så mye til for å grave fram motivasjonen.

Ja, de store kjendisene har personlige trenere og kokker, men vi har likevel tatt et lite dypdykk på internett, og kommet frem til noen av de ulike treningsmetodene kjendisene sverger til. For de trener de også - og hva er ikke bedre enn å hente litt inspirasjon fra superstjernene?

LES OGSÅ: Kan du trene deg ned i vekt?

SoulCycle

Kjendiser som bruker metoden: Lady Gaga (31), Katie Holmes (39), Chelsea Clinton (37), Ashley Tisdale (32) og Nicole Kidman (50).

Slik fungerer det: Denne treningsmetoden er kjent for sin blanding av intens sykling, og fokus på å bygge muskler i overkroppen samtidig. Hele gruppen av syklister sykler intensivt i et dunkelt belyst rom, med rask og inspirerende musikk, samtidig som instruktøren roper ut motiverende fraser. Det høres kjent ut for flere av oss som drar på en spinning-time i ny og ne?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer