Trening

Dette er rumpetreningen Khloé Kardashian digger!

Du kommer garantert til å kjenne det bak etter å ha gjort disse øvelsene!

KHLOE KARDASHIAN TRENING: Det er ingen tvil om at Khloé Kardashian elsker å trene - og kanskje særlig rumpa! Vi gir deg hennes beste rumpeøvelser!  Foto: Xposure
KHLOE KARDASHIAN TRENING: Det er ingen tvil om at Khloé Kardashian elsker å trene - og kanskje særlig rumpa! Vi gir deg hennes beste rumpeøvelser! Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mange kjendiser som klarer å fremkalle så mange reaksjoner som The Kardashians gjør. Ja, du kan elske dem eller hate dem, men en ting er sikkert: De er kanskje den familien om har størst innflytelse og som skaper størst oppmerksomhet hvor enn de går - og hva de legger ut på sosiale medier. Og det er ingen hemmelighet at jeg, og resten av KK.no-redaksjon, er svake for den berømte familien. (Psst: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret!)

De har også fått mange til å komme seg opp av sofaen og ut på trening - kanskje særlig takket være Khloé Kardashian (32). Hun er kanskje en av mine favorittpersoner når det kommer til trening. Hun deler gledelig tips og triks med fansen, både på Snapchat og på appen sin - og jeg henter gledelig inspirasjon fra hennes trening. Hun har nemlig de siste årene vært kjent for å ha holdt et strengt livsstilsprogram etter at hun tidligere ble angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian-familien, til tross for at hun var langt fra overvektig!

Og følger du Kardashian-søstrene på sosiale medier får du et innblikk i livene deres, samt treningsøktene de gjør sammen. For Kim (36), Khloé (32) og Kourtney (37) er helt klart opptatt av å holde seg i form - og de trener alle flere ganger i uken. Og er det et tema som i alle de år har blitt diskutert høylytt, er det rumpa. (Psst: Treningsøvelsene Victoria's Secret-modellene sverger til!)

Hvordan kan de ha så formfulle bakdeler? (Ja, vi vet at det ryktes om rumpeforstørring og rumpeløft, men her finnes det ingen bevis, ennå hvert fall)  

LES OGSÅ: Så mange forstørrer rumpa: Er dette det nye store innen plastisk kirurgi?

I tillegg til fokus på kosthold, har Khloé også samarbeidet med den Beverly Hills-baserte treneren, Gunnar Peterson, som er ekspert på styrke- og kondisjonstrening. Dette har gjort at hun har trent seg til enda mer formfull midje og hofter, samtidig som hun skal ha vedlikeholdt det fyldige brystpartiet og forbedret rumpen enda mer - ja, vi trodde ikke det var mulig vi heller, men bare se på disse bildene! Tidligere har hun uttalt at treningen er mer enn bare å gå ned i vekt. For henne handler det om å oppnå noe og utfordre seg selv.

- Jeg føler meg ikke sexy når jeg er på trening, men når jeg går ut føler jeg meg flink og «badass». Hadde du spurt meg for to år siden om jeg hadde hatt den kroppen jeg har i dag, hadde jeg sagt «no way!».

Men hvordan trener hun egentlig bakdelen sin? Nå har nettsiden Your Fitness fått tak i de rumpeøvelsene Khloé elsker! Og vi gir dem selvfølgelig videre til deg! 

Se flere av favorittøvelsene til Khloé her! 

BOSU-BALL: Khloé bruker ofte denne øvelsen. Foto: Xposure
BOSU-BALL: Khloé bruker ofte denne øvelsen. Foto: Xposure Vis mer

Knebøy på BOSU-ball:

Tren rumpemusklene med BOSU-ball. I tillegg til å trene rumpa på en effektiv måte, gir disse øvelsene god trening av stabiliseringsmuskler.

Her kjører du tre sett med 15-20 repetisjoner. 

1. Stå på den flate siden av BOSU-ballen med skulderbredde avstand på beina. Hold brystet opp og ha en rett rygg.

2. Ta knebøy (bøy knær og hofter til å senke kroppen). Holde knærne på linje med føttene og hoftene. Gå så langt ned som du klarer. Her kan det varere på hvor fleksibel du er. Se hvordan du gjør øvelsen i videoen under.

Strake markløft (Weighted deadlifts):

Markløft og strake markløft er en svært populær og anvendelig øvelse som belaster og trener baksiden av lår, rumpa i tillegg til nedre del av rygg.

Her kjører du tre sett med 10-15 repetisjoner. 

1. Hold en vektstang (eller to manualer på hver side). Her må du kjenne på hvilken styrke du selv klarer å holde. Ha skulderbredde avstand, hold armene rett ned og ha knærne litt bøyd.

2. Sakte skal du bøye hofteleddet, ikke midjen, og senke vektene så langt som mulig langs benene. Ryggen skal ikke ha en svai, men være strak.

3. Hold vektstangen/manualene nær bena så de nesten rører bena på vei ned. Bruk setemusklene til å trekke deg opp. Husk strak/rett rygg. Se hvordan du gjør øvelsen i videoen under.

Gå med strikk: 

Å trene med strikk har blitt veldig populært. Kanskje ikke så rart da du kan trene hele kroppen, og særlig bakdelen ved hjelp av dette. (Psst: - Den største fordelen med å trene med strikk er at det er billig, du kan trene hvor som helst, og du får trent hele kroppen!)

Her kjører du tre sett med 15 repetisjoner på hver side. 

1. Fest strikket rett under knærne eller nederst på anklene.

2. Stå med føttene rett under hoftene og gå ned i en halvveis knebøy. 

3. Deretter kan du begynne å gå sidelengs. Gå for eksempel 15 skritt til høyre og så tilbake til venstre. Husk å legg vekten din på helene og ikke på tærne. Du kan også velge å stå på samme sted, og jobbe et og et skritt til hver side. Se hvordan du gjør øvelsen i videoen under.

LES OGSÅ: Så mye kan du øke forbrenningen med styrketrening! 

Hip thrust: 

Hip thrust er en veldig god øvelse for underkroppen og selvfølgelig rumpa. Denne kan gjøres med eller uten vekter (stang eller kiloskiver). 

Her kjører du tre sett med 20-25 repetisjoner. 

1.  Sett deg ned på rumpa og legg skuldrene og nakken din på steppkassen eller benken.

2. Beina skal være i 80-90 graders vinkel, med føttene godt plantet i bakken. Legg deg bakover, og begynn med å presse hofta opp så langt du klarer, samtidig som du strammer rumpemuskelen

3. Senk deg så ned igjen, før du gjør samme bevegelse på nytt. Pass på at du ikke overekstenderer ryggen. Se hvordan du gjør øvelsen i videoen under.

Knebøy med hopp (Squat jumps):

Knebøy med hopp trener setemuskler, for- og bakside av lårene, innerlår, kroppskjerne og balanse. Med andre ord en kjempefin øvelse for hele kroppen! Du vil også få opp pulsen med denne øvelsen. 

Her kjører du tre sett med 15-20 repetisjoner. 

1. Stå med rett rygg og hoftebred avstand mellom føttene. Stram magen og se rett frem.

2. Bøy knær og hofter, og ta sats. La armene følge med bakover. Spark kraftfullt fra og hopp så høyt du kan.

3. Når du lander, senk kroppen tilbake i knebøyposisjon og land mykt. Tempo: Så fort du klarer uten å miste kontrollen over bevegelsen. Se hvordan du gjør øvelsen i videoen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer