Trening

Dette er rumpetreningen Khloé Kardashian digger!

Du kommer garantert til å kjenne det bak etter å ha gjort disse øvelsene!

KHLOE KARDASHIAN TRENING: Det er ingen tvil om at Khloé Kardashian elsker å trene - og kanskje særlig rumpa! Vi gir deg hennes beste rumpeøvelser!  Foto: Xposure
KHLOE KARDASHIAN TRENING: Det er ingen tvil om at Khloé Kardashian elsker å trene - og kanskje særlig rumpa! Vi gir deg hennes beste rumpeøvelser! Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mange kjendiser som klarer å fremkalle så mange reaksjoner som The Kardashians gjør. Ja, du kan elske dem eller hate dem, men en ting er sikkert: De er kanskje den familien om har størst innflytelse og som skaper størst oppmerksomhet hvor enn de går - og hva de legger ut på sosiale medier. Og det er ingen hemmelighet at jeg, og resten av KK.no-redaksjon, er svake for den berømte familien. (Psst: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret!)

De har også fått mange til å komme seg opp av sofaen og ut på trening - kanskje særlig takket være Khloé Kardashian (32). Hun er kanskje en av mine favorittpersoner når det kommer til trening. Hun deler gledelig tips og triks med fansen, både på Snapchat og på appen sin - og jeg henter gledelig inspirasjon fra hennes trening. Hun har nemlig de siste årene vært kjent for å ha holdt et strengt livsstilsprogram etter at hun tidligere ble angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian-familien, til tross for at hun var langt fra overvektig!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer