Trening

Dette er treningen Khloé Kardashian sverger til: - Jeg føler meg «badass»

Trenger du inspirasjon til treningen? Her får du noen av favorittøvelsene til «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen!

KHLOE KARDASHIAN: Realitystjerna har gjennom de siste årene endret livsstil og blitt hekta på trening. Vi har samlet fem videoer av treningen til Khloé Kardashian.  Foto: Xposure
KHLOE KARDASHIAN: Realitystjerna har gjennom de siste årene endret livsstil og blitt hekta på trening. Vi har samlet fem videoer av treningen til Khloé Kardashian. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med jula like rundt hjørnet er det nok mange av oss som tar en siste innspurt på treningssenteret. I tillegg vet vi at når januar kommer er senterne stappfulle av mennesker som vil «trene av seg ribba». Men du trenger nødvendigvis ikke å dra på et senter for å få trent hele kroppen

Personlig elsker jeg å følge med på nye treningstrender, eksprimentere og utfordre meg selv når det kommer til trening. Jeg henter også mye inspirasjon fra kjendiser og sosiale medier - for det finnes utrolig mange gøye øvelser der ute. (Pssst: Har du fått med deg treningsøvelsene Victoria's Secret-modellene sverger til?)

Khloé Kardashian er kanskje en av mine favorittpersoner når det kommer til trening, og hun deler gledelig tips og triks med fansen, både på Snapchat og på appen sin, som går under navnet «Khloé Kardashian». Khloé har nemlig de siste årene vært kjent for å ha holdt et strengt livsstilsprogram etter at hun tidligere ble angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian-familien, til tross for at hun var langt fra overvektig!

Se de inspirerende treningsvideoen til Khloé Kardashian nederst i saken! 

KHLOE KARDASHIAN: Her fra september 2016. Foto: Xposure
KHLOE KARDASHIAN: Her fra september 2016. Foto: Xposure Vis mer

I tillegg til fokus på kosthold, har hun også samarbeidet med den Beverly Hills-baserte treneren, Gunnar Peterson, som er ekspert på styrke- og kondisjonstrening. Dette har gjort at hun har oppnådd mer definerte muskler, samtidig som hun har beholdt de fyldige, kvinnelige formene. Og ja, vi i KK.no-redaksjon ELSKER det! 

Hun har også uttalt tidligere at treningen er mer enn bare å gå ned i vekt. For henne handler det om å oppnå noe og utfordre seg selv. 

- Jeg føler meg ikke sexy når jeg er på trening, men når jeg går ut føler jeg meg flink og «badass». Hadde du spurt meg for to år siden om jeg hadde hatt den kroppen jeg har i dag, hadde jeg sagt «no way!». 

Blogger og personlig trener, Espen Hilton, har også omtalt treningsprogramet hennes - og her får du øvelsene ramset opp

«Jeg ville gjort denne rutinen to eller tre ganger i uken fordi den tar faktisk på hele kroppen. Den er intens, det brenner i rumpa, lårene, armene og pulsen er oppe hele tiden», skriver han på bloggen. 

Khloé trener veldig mye forskjellig og kjører ulike styrkeøvelser i intervaller. Hun forandrer også type trening ofte, slik at hun ikke blir lei og at kroppen får en utfordring. Her kan du hente tonnevis av inspirasjon til din neste treningsøkt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer