Middagstips:

Dette mener ekspertene du alltid «må» ha på kjøkkenet

Slik unngår du å kaste gammel mat - og hungersnød på butikken en travel hverdag.

MIDDAGSTIPS: Gjør middagshverdagen både enklere og raskere med de riktige matvarene tilgjengelig. FOTO: NTB Scanpix
MIDDAGSTIPS: Gjør middagshverdagen både enklere og raskere med de riktige matvarene tilgjengelig. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hverdag betyr for de fleste mer rutiner, mer faste avtaler og generelt travlere dager.

Midt oppi alt kaoset kan det være lett å glemme sitt eget ve og vel - spesielt når det kommer til å opprettholde sunne, varierte og regelmessige matrutiner.

Utfallet av det kan brått utvikle seg til dårlige valg - ja, jeg snakker om å tilfeldigvis ramle innom takeaway-sjappa nedi gata eller å løpe innom matbutikken med en jagende oksehunger som fører deg rett bort til pizza-fryseboksen.

Vi i KK har derfor tatt en prat med ulike eksperter innen helse og ernæring, og bedt om råd til hvilke matvarer de anbefaler å alltid ha tilgjengelig - i tillegg til å komme med sine beste tips til gode og sunne middager man kan lage av det de aller fleste allerede har i hjemmet.

LES OGSÅ: 3 frokoster som gir deg energi og metthetsfølelse som varer

Basisvarer er viktig

Terese Glemminge Arnesen, ernæringsrådgiver i Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) , sier til KK at det aller viktigste er å alltid ha noen basisvarer stående - som en boks hakkede tomater og litt buljong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer