Trening

Disse kvinnene trener ikke

Slik får de stjernekroppen likevel.

Disse kvinnene trener ikke
Publisert
Sist oppdatert

Si din mening:

Trener de mer enn de innrømmer?

Verden er ikke rettferdig. Ikke bikinisesongen heller.For mens noen av oss har slitt ut et par løpesko og løftet vekter til krampa tok oss, har flere av stjernene hatt en litt annen tilnærming til sommerformen. Charlize Theron, Liv Tyler og Beyoncé Knowles gir rockeringen æren for at de har fått den midjen de ønsker seg. Statiske utfall og skulderflies skal heller ikke være skuespiller og trendikon Sienna Millers greie. Hun har kropp som en gudinne, men sier i intervjuer at hun ikke gidder trene.

- Hater treningssentre

Og ta Cameron Diaz, for eksempel. Hun sier også at hun hater treningssentre, men ser likevel uforskammet godt ut. Hvordan får hun det til? Se bildene under og finn ut hvordan.

Hinking og hundelufting

En av disse kvinnene tar en sykkeltur i ny og ne, og spiser ellers alt hun har lyst på. En annen hinker, hopper og drikker en detox-mikstur. Og en annen av bikinijentene finner strankroppen ved å gå tur med hunden og trene litt pilates. Bare en av dem sier at den slanke og muskuløse kroppen skyldes intensiv trening. Se bildene og finn ut hvem.

Slik trener stjernene (ikke):

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer