Løpesko

Disse løpeskoene bør du satse på i høst

Vi har testet løpesko! Og en modell er vår soleklare favoritt ...

LØPESKOTEST: Svarte/gule skolisser: Reebok Pump Fusion, kr 1199. Svarte: Nike Air zoom Pegasus 31, kr 999. Gule: Asics 33 DFA, kr 1200. Svarte/blå: Adidas Ultra Boost, kr 1700. Lilla: Brooks Pure Flow, kr 1400. Foto: Lars Erik Bakken
LØPESKOTEST: Svarte/gule skolisser: Reebok Pump Fusion, kr 1199. Svarte: Nike Air zoom Pegasus 31, kr 999. Gule: Asics 33 DFA, kr 1200. Svarte/blå: Adidas Ultra Boost, kr 1700. Lilla: Brooks Pure Flow, kr 1400. Foto: Lars Erik Bakken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: En løpesko med pumpeknapp, eller sko med demping så du føler du løper på skyer? Vi har testet fem lettvektssko for joggeturene i høst!

Slik gjennom­førte vi testen:Vi løp to ulike ­turer, en lang­kjøring  på en time og en intervall­økt på 30 minutter.

Vi har testet fem ulike lettvektssko på markedet i dag.

Kjennetegn for Adéles føtter og ­løpestil:– Jeg har små, men relativt brede føtter. Løpesteget mitt er nøytralt og jeg løper mest på forfoten (tåballen).

Kjennetegn for Stines føtter og løpestil:– Jeg har relativt brede føtter. Nøytralt løpesteg, men noe overpronasjon.

LES OGSÅ: Lær deg å stå på hendene

Brooks Pure Flow, kr 1400

Adéle: Terningkast 4Denne skoen har et design som skal gi deg et mer naturlig ­løpesteg, og gjøre det lettere å rulle fra hælen over til forfoten, noe som igjen skal gi en mer effektiv og «riktig» løpestil. Skoen har også en tåsplitt foran, som skal gjøre at skoen sitter tett og godt på foten gjennom hele steget. I og med at jeg allerede løper ganske mye på forfoten, kjennes det nesten som om man ruller litt for langt over i stegene, men for de som kanskje ligger litt bakpå når de løper, tror jeg dette kan være veldig effektivt. For min del er dette en bedre sko for kortdistanse enn langdistanse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer