Hudtips:

Disse produktene står IKKE i hudlegenes badehylle

Hudekspertene mener vi legger for mye penger i rens og fukt - men ett spesielt produkt er det verdt å bruke litt på.

HUDTIPS: Tre hudleger forteller oss hva de aldri hadde utsatt huden sin for - og hvilke produkter som er unødvendige. Foto: NTB
HUDTIPS: Tre hudleger forteller oss hva de aldri hadde utsatt huden sin for - og hvilke produkter som er unødvendige. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er jammen ikke lett å vite hva som gjelder når det kommer til hud. Å navigere blant alle utallige tips og trender på sosiale medier og i diverse magasiner, kan ofte føre til mer forvirring enn hjelp.

Vi prøver oss på å angripe tema hud i motsatt ende. Istedenfor en rekke tips om hva man bør gjøre og hva som hjelper mot det ene og det andre – har vi spurt ekspertene om hva de aldri ville utsatt huden sin for.

Hudleger Anne Birgitte Thomas Nordal, Caroline Strandhagen og Emilia Hugdahl deler sine hud-don'ts. Det er bare å finne frem notatblokka.

1. Alltid vite

For Anne Birgitte Thomas Nordal, hudlege ved Hudklinikken, er kunnskap første bud. Det kan dessverre være mye rart i produktene vi påfører rett på huden.

– Jeg skal alltid vite hva jeg påfører huden min og hvorfor jeg gjør det. Det er slik jeg alltid har kontroll på min egen hud! sier Nordal.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer