Treningstrender 2023:

Disse treningstrendene vil dominere i år

Har du hørt om 12-5-30-treningsøkten?

TRENINGSTRENDER 2023: 12-5-30 spås å bli den største trenden i 2023, sier eksperten. Foto: NTB
TRENINGSTRENDER 2023: 12-5-30 spås å bli den største trenden i 2023, sier eksperten. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Vi har alle ulike preferanser og mål når det gjelder trening og fysisk aktivitet. Noen sverger til lange løpeturer i skogen mens andre foretrekker toppturer eller hard styrketrening.

Det er også stor variasjon i motivasjonen for å trene. Noen trener for å gå ned eller opp i vekt, mens andre trener for å øke muskelmassen eller for å opprettholde en sunn fysisk- og mental helse. Trening for å forbedre den mentale helsen er faktisk en økende trend i år.

I sosiale medier florerer det av ulike treningstips og trender, og det er lett å bli overveldet av alle de sprikende rådene som finnes for å oppnå god form og god helse.

Ofte varierer også trendene mye fra år til år, Det ene året skal alle drive med yoga, mens året etter er det crossfit som gjelder.

Så hva blir de største treningstrendene i 2023?

Ifølge nye tall fra Google vil 12-3-30-treningsøkten bli den største treningstrenden i 2023, med en massiv økning i interesse på hele 308 prosent etter den gikk viralt på TikTok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer