<strong>I 50-TALLSSTIL:</strong> For Dorthe Skappel har endelig badedraktdrømmen gått i oppfyllelse. - Jeg har laget en badetøykolleksjon som skal passe norske kvinner med former, sier programlederen til kk.no. Her med modellen Hinda Fahre under visningen på Steen & Strøm tirsdag.  Foto: Per Ervland
I 50-TALLSSTIL: For Dorthe Skappel har endelig badedraktdrømmen gått i oppfyllelse. - Jeg har laget en badetøykolleksjon som skal passe norske kvinner med former, sier programlederen til kk.no. Her med modellen Hinda Fahre under visningen på Steen & Strøm tirsdag. Foto: Per Ervland Vis mer

Sexy

Dorthes sexy badetøy

Med plass til pupper, mager og lår! Dorthe Skappels badedrakter er som skapt for pinup-piker.

Publisert
Sist oppdatert
I friske sukkertøyfarger med hold-in-stoff og spiler som gir bysten et løft. Med skjørtekanter og myke bånd som viser fram det beste av rumper og lår.

Etter fire år foran symaskinen har Dorthe Skappel endelig lansert sin splitter nye pinup-inspirerte badetøykolleksjon.

kk.no var til stede da hun viste den fram for en håndplukket gjeng på varemagasinet Steen & Strøm.

Se bilder av badetøyet og Dorthes kommentarer lenger ned i saken.

 • Les også: Endelig en bikini som passer!

 • - For formfulle kvinnekropper

  Programlederen har latt seg inspirere av 50-tallsmoten, da duvende bryster og frodige lår var idealet.

  - Badetøyet skal passe norske kvinner med former! Det er designet med tanke på skuespillere som Liz Taylor, Esther Williams og Doris Day på 50-tallet, og barbiedukkene jeg hadde da jeg var liten, sier Dorthe Skappel til kk.no.

  - Men mitt aller største forbilde er min 89 år gamle svigermor. Jeg ser for meg henne i 50-tallsbadedrakt, badehette og dype smilehull, legger hun til.

  Se bilder fra visningen her:
  Skal skjule skavanker

  Kolleksjonen består av fire ulike badedraktmodeller; «Annie», «Bettie», «Candy» og «Daisy».

  - Badedraktene har godt vatterte cuper som gir puppene et løft, og brede bånd rundt ryggen som skjuler skavankene våre og det vi ikke er så glad i.

  - Jeg har også laget myke kanter nederst så man slipper å få så store valker, forklarer Dorthe.

  Alt badetøyet er dessuten laget med hold in-stoff på undersiden av badestoffet. Noen av modellene har også små skjørt.

  - Framhev det du har!

  Mange gruer seg alltid en smule til den første feriedagen da klærne skal falle.

  Har du noen tips til hvordan vi skal føle oss på topp?

  - Det er alltid med litt skrekkblandet fryd vi skreller av oss klærne. Men prøv å stå midt i kroppen din og vær så fornøyd så mulig, og tenk at du skal framheve det du har, sier Dorthe.

  - Vi har alle noen skavanker, og noen lurer på om de er for tykke. Men det er ikke hvor mye du bærer på, men hvordan du bærer det, som er greia.

  Mer enn bare en bikini

  Selv om du ikke blir brun på magen er det mange fordeler med en badedrakt, skal vi tro Dorthe.

  - Du kan bevege deg i den, ta en kopp kaffe på strandkafeen uten å måtte sitte med magen rett ut, og slenger du på deg en sarong kan du nesten gjøre hva som helst. Du er alltid kledd!

  - Flatterende passform

  Stine Pedersen, en av kveldens modeller, har aldri følt seg spesielt vel i badedrakter.

  - Men den her funker faktisk. Den får fram det beste av kroppen, og strammer ikke, genialt for de som vil skjule litt her og der, og så føler jeg meg glamorøs, sier hun til kk.no.

  - Den blir også veldig kul å bruke til en dongerishorts. Rett fra stranden til baren, legger hun til.

  Badedraktene kommer i størrelse 38, 40 og 42, og selges i utvalgte butikker i Norge.  I BABYBLÅ PIN UP-STIL: - Jeg føler meg mye mer glamorøs i badedrakt enn i bikini, sier modell Stine Pedersen, her i en av Dorthes badedrakter med spiler under brystene, som gjør at den sitter ekstra pent, og med ekstra stoff over magen foran som et skjørt Foto: Per Ervland
  I BABYBLÅ PIN UP-STIL: - Jeg føler meg mye mer glamorøs i badedrakt enn i bikini, sier modell Stine Pedersen, her i en av Dorthes badedrakter med spiler under brystene, som gjør at den sitter ekstra pent, og med ekstra stoff over magen foran som et skjørt Foto: Per Ervland Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer