Sexy

Du bare må ha den

Hodeplagget du trenger.

Publisert
Sist oppdatert
De tradisjonelle sykkelhjelmene er uten tvil ikke av de mest attraktive, sexy og elegante. Og da frister det mange å bare la hjelmen ligge igjen hjemme.– Vi tror mange sykler uten hjelm på kortere turer, fordi mange av de vanlige sykkelhjelmene kan se ut som de er laget for landeveissykling i høy fart, sier kommunikasjonssjef Kristin Øyen i Trygg Trafikk til KK.no. Hun legger til at mange dropper hjelmen når de sykler korte turer til jobben, til butikken eller til fritidsaktiviteter. Nå skal kampanjen «Finn din!» inspirere og hjelpe syklister til å finne en hjelm de har lyst til å bruke.Se hvordan hjelmene ser ut i bildeserien nederst i artikkelen.
  • Rull deg i form
  • Vi sykler i fylla
  • Små hodeskader kan raskt bli alvorlige
  • Les på DinSide Helse: Hjelmpåbud gir færre hjerneskader

Flere hjelmer enn du tror

Nå tilbyr Trygg Trafikk et bredt utvalg av hjelmer, og dermed blir det endelig mulig å finne en sykkelhjelm som passer til din sykkelbruk, din personlighet og til din stil: Alt fra hjelmer som ligner hatter til tøffe skatehjelmer. Eller bare mer feminine og nettere utgaver av de vanlige hjelmene, laget spesielt for kvinner.Det kan komme godt med i en tid der antallet personer som bruker sykkelhjelm er dyster lesning: Det viser nemlig at bare 35 prosent bruker hjelm på sykkel, selv om langt flere sier de bruker sykkelhjelm når de trener på sykkel eller sykler lengre turer.Slik får du lekre lår til sommeren– I stedet for å snakke om risiko for skader, som de fleste kjenner til, vil vi inspirere til at folk leter litt, og finner en hjelm de vil bruke og bli sett med, sier Øyen.Kampanjen retter seg spesielt mot kvinner som er dårligst på å bruke hjelm.Visste du at trafikkrush svekker sædkvaliteten?SE DE NYE HJELMENE HER:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer