Hoppetau

- Du kan få en svært effektiv økt med hoppetau!

Noe å legge til i treningprogrammet ditt?

HOPPETAU OG TRENING: Hoppetau er ifølge ekspert et svært effektivt treningsverktøy som passer perfekt til å supplere med annen type trening. FOTO: NTB
HOPPETAU OG TRENING: Hoppetau er ifølge ekspert et svært effektivt treningsverktøy som passer perfekt til å supplere med annen type trening. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en lang og annerledes hverdag for de fleste, som en følge av koronapandemien, har vi vært nødt til å tenke nytt og mer kreativt på flere områder i livet. Dette gjelder også innen treningen.

Treningssentrene har vært stengt, og flere har for eksempel tatt i bruk trappene som en effektiv treningsmetode, vektvesten har fått sitt framspring og styrketrening med kun egen kroppsvekt har vært det mest tilgjengelige valget for de fleste.

Det er også mange som ser på hoppetau som et godt alternativ når man begynner å gå tom for gode treningsideer. En del av oss vil kanskje forbinde hoppetau-trening med barn som leker i skolegården eller noe som kun proffboksere bruker mens de trener, men det er faktisk ingen grunn til å ikke bruke nettopp dette verktøyet mer aktivt i treningsprogrammet ditt.

Større belastning

Ifølge personlig trener og tidligere proffbokser, Stian Haug, kan hoppetau nemlig være en svært effektiv treningsform som får satt i gang hjertepumpen på null komma niks. Han har selv trent mye med hoppetau som et supplement gjennom sin boksekarriere og synes det er et godt tilskudd til treningen - også nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer