Trening:

Effektiv og enkel forbrenningstrening på 30 min!

Du vil merke fremgang nesten med en gang.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Lyst til å få opp forbrenningen på enkel måte? Her er 2 treningsøkter som gir deg en forbrenningsboost og rask formforbedring! Treningsøktene gjør du når og hvor du vil. Vi tar utgangspunkt i at du går når du trener og har beregnet forbrenningen basert på ulik kroppsvekt. Hvis du jogger eller løper vil forbrenningstallene bli enda høyere.

Fremgangen kommer kjapt!

Du vil merke fremgang nesten med en gang. Du vil merke dette ved at du går fortere og fortere i treningsøktene i tillegg til at du blir mindre andpusten og sliten i hverdagen. Et typisk godt tegn, er at du blir mindre andpusten av å gå i trapper eller har mer overskudd gjennom hele dagen. Om formen ikke er helt på topp nå, vil du trolig merke dette allerede etter en eller to treningsøkter.

Treningsøkt 1: Jevn fart med trøkk

Tid: 30 min

GjennomføringJobb i 5 minutters sykluser:Gå med jevn fart (ca 5km/t) i 4 minutter.Deretter veldig raskt (ca 6km/t) i 1 minutt.Gjenta jevn gange i 4 minutter, øk farten i 1 minutt til økten er slutt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer