Egil-Ove fant en alternativ løsning på hodepine-plagene

I ni år var Egil-Ove plaget av sterke smerter i hodet og deler av ansiktet. På det verste kunne han hverken spise eller snakke. Healing gjorde at han nå er helt kvitt smertene.

SMERTEFRI: Etter tre healingbehandlinger ble Egil-Ove Tvergrov smertefri. – Det er helt ufattelig at det går an, sier han. Foto: Ellen Jarli
SMERTEFRI: Etter tre healingbehandlinger ble Egil-Ove Tvergrov smertefri. – Det er helt ufattelig at det går an, sier han. Foto: Ellen Jarli Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Påsken 2011: Egil-Ove Tvergrov holder på å ordne i stand til morens 90-årsdag da han plutselig får en hodepine hinsides alt han har kjent tidligere. Han må legge seg nedpå, men hodepinen går ikke over. De neste dagene blir det verre og verre, men etter en stund går det over. Så kommer hodepinen tilbake. Hva var egentlig galt? Egil-Ove hadde aldri vært plaget med noe lignende tidligere.

– Anfallene var intense og uutholdelige, sier Egil-Ove Tvergrov fra Sæbø i Ørsta.

Etter hvert gikk hodepinen over til sterke smertestikk på venstre side i ansiktet. Han forsøkte å holde ansiktet helt i ro, i håp om at det skulle hjelpe, men det ble så ille at Egil-Ove på et tidspunkt ikke klarte hverken å spise eller snakke. Da skrev han en lapp til kona si Lillian om hun kunne ringe legen. Han ble kjørt til Volda sykehus.

Behandling med botox

På sykehuset fikk han mye medisiner, uten at det hjalp. Han greide bare så vidt å snakke og måtte få flytende føde. Etter en ukes tid blir han overflyttet til Molde sykehus hvor de satte Botox i de nervene i ansiktet som gjorde vondt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.