Hjemmetrening:

Enkel og effektiv hjemmetrening på 20 minutter

Koronatid betyr nye hverdagsrutiner og mulighet for hjemmetrening!

FYSISK AKTIVITET ER VIKTIG: - Voksne og eldre anbefales å være fysisk aktive i minimum 30 minutter hver dag, skriver Christian Torp. FOTO: Astrid Waller
FYSISK AKTIVITET ER VIKTIG: - Voksne og eldre anbefales å være fysisk aktive i minimum 30 minutter hver dag, skriver Christian Torp. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Vi er inne i en merkelig og ukjent tid, hvor vi er nødt for å omstille oss på alle områder. Vi kan ikke lengre gå på jobb som normalt, møte venner til sosiale sammenhenger slik vi pleier eller trene på treningssenteret slik som mange av oss gjør flere ganger hver uke.

Det er en annerledes hverdag med langt mer hjemmetid. Dette betyr at vi må være kreative og finne nye treningsmuligheter hjemme eller utendørs. Pssst, Torp&Co Trening tilbyr nå LIVE Video hjemmetrening. Sjekk det ut her!

Fysisk aktivitet er bra både fysisk og psykisk

I denne vanskelige og litt absurde situasjonen vi alle befinner oss i blir fysisk aktivitet veldig viktig. Trening er viktig for å ta vare på den psykiske og fysiske helsen vår. Regelmessig aktivitet bedrer formen vår, men gjør oss også mer rustet til å mestre hverdagens krav og utfordringer.

Trening og fysisk aktivitet fremmer helsen, bedrer humøret, gir energi og reduserer stress. I tillegg kan fysisk aktivitet være med på å forebygge enkelte psykiske plager som angst og depresjon, og det kan det være fint å ta med seg i disse tider med mye usikkerhet for fremtiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer