Christina Aguilera

Er dette sexy?

Det er ihvertfall veldig hot akkurat nå.

Beyoncé Knowles danser gjerne rundt i sin gylne body. Daisy Lowe er stadig å se i en leopardfarget variant, og Lady GaGa har skapet fullt. Er du klar for å ta etter?
Beyoncé Knowles danser gjerne rundt i sin gylne body. Daisy Lowe er stadig å se i en leopardfarget variant, og Lady GaGa har skapet fullt. Er du klar for å ta etter? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva har popstjernen Beyoncé og it-jente Daisy Lowe til felles? De lirker begge kroppene sine inn i åletrange hylster. Mine damer og herrer: Bodyen er tilbake.

501 og knapping

Husker du 80-tallets store trendplagg? Den kom gjerne dekorert med store, fargeglade blomster eller i myke pasteller. Dessuten hadde de knapper som skulle festes i skrittet, slik at den lå helt tett inntil kroppen. Bodyen ble regnet for å være et supert festantrekk, særlig når du hadde et par lyse jeans, gjerne av merke Levis 501 utenpå.

Svett i lycraen

På 80-tallet var den til og med regnet som et helt kult plagg å bruke når man skulle trene. Jane Fonda skulle få folk i form, og ga ut treningsprogram på VHS. Alltid sprek, alltid ikledd en rosa, mintgrønn eller aprikosfarget body i spandex eller lycra.

Kvinner for sin body

Nå er den oftest å se i forbindelse med utagerende sceneshow. Både Madonna, Pixie Lott og Beyoncé og Lady GaGa, som alle gjerne presser seg i en body når de holder konsert. Det samme gjør Christina Aguilera og Katy Perry. Trendsetter og modell Daisy Lowe tripper gjerne rundt i sin Agent Provocateur-body på byen.

Slik får du stilen

Vil du ha stilen, er det disse jentene du bør se nøye på. De vet nemlig å bære sin body i tråd med trendene. Det vil si au naturel med nakne bein, eller bare med med en enkel strømpebukse under.

Si din mening:

Hva synes du om denne trenden?

Rave-trenden som kom igjen

Og det er ikke den eneste trenden fra vår nære eller fjerne fortid som har kommet tilbake. De navlekorte toppene, sist sett på Spice Girls og glade housepartyfolk midt på 90-tallet, krevde sin renessanse denne våren. Dette gikk ikke forbi i stillhet blant kk.nos lesere. I en sak der vi spurte dere sine om hva som er de verste motesyndene, synes hele 26 % av dere at bar mage faktisk er det aller verste.Også 80-tallets haremsbukser er tilbake.

Galskapen fortsetter

Men tro ikke at når høsten kommer, vil vi glemme de rare trendene og ikle oss svarte jeans og grå kåper, og sminke oss med rosa lipgloss. For snodighetene ser ut til å forstsette. Nå kommer nemlig høstens hårløse trend, som ekrever en del mot. Se selv om du er klar for dette. Skylden legges faktisk på finanskrisa. Og vi skal sminke oss som om pesten er over oss igjen. Beth Ditto designer en ny kolleksjon, og hevder at tights kan forandre livet ditt.Og andre stjerner prøver hardt å følge trendene, men lykkes heller dårlig. Her går det nemlig helt galt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.