Jul

Er dette sexy?

Alle tanters favorittruser er det kuleste du kan ha på deg i vår. Hvis du vil.

Under moteuka i Berlin kunne vi se nesten-usynlig undertøy. Denne er fra Kaviar Gauche. Foto: All Over PressAll Over Press
Under moteuka i Berlin kunne vi se nesten-usynlig undertøy. Denne er fra Kaviar Gauche. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen kaller det champagnefarget. Andre kaller det hudfarget. Sikkert er det at dette er trendy nå.

Tekkelig og traust

Blant de forseggjorte underbuksene og transparente nattkjolene som ble vist før jul kunne vi se et traust og tradisjonelt innslag: Undertøy med et tekkelig snitt, og i en farge vi ikke har sett i butikkene på en stund. De dekket både pupper, rumpe og av og til mye av de omkringliggende kroppsdelene, og kom i ulike nyanser av lys beige. Her kan du se en annen oppsiktsvekkende trend fra moteukene.
 • Lær å bli sexy i sloggi
 • Våre innerste hemmeligheter
 • Vi bruker usexy undertøy
 • Nakentriks du bør kunne
 • Det nye sexy

  Dermed skulle det ikke gå lang tid før også de norske kjedebutikkene slår fast at hudfarget er det nye sort, og at tekkelig er det nye sexy. Hvis du ikke tror dette er noe for deg, kan du heller ta en kikk på undertøyet du bare må ha. Synes du fortsatt det er for kaldt til å flashe undertøyet nattestid, kan du ta en kikk på Vinterens mest sexy nattkjoler.

  Slik bruker du det nye undertøyet

  Synes du det blir litt drøyt å bytte ut den minimale, hvite blondehipsteren med en raus, hudfarget utgave? I følge dronningen av stilfull avkledning, Dita von Teese, er ikke dette problematisk. - Du kan se sexy ut selv i en Bridget Jones-truse, sier burlesqedanser og stilikon, Dita Von Teese, til den britiske avisen the Telegraph. Her kan du lese mer om hvordan du kan bli heit i Sloggi.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer