<strong>GRØSS OG GRU:</strong> Her i KK.no-redaksjonen forsvant matlysten ganske kontant da vi fikk se denne videoen... Foto: Scanpix
GRØSS OG GRU: Her i KK.no-redaksjonen forsvant matlysten ganske kontant da vi fikk se denne videoen... Foto: Scanpix Vis mer

Hudorm

Er dette tidenes ekleste kvise-video?

Advarsel: Halve redaksjonen klarte ikke se hele...

Publisert
Sist oppdatert

Av og til kommer vi over videoer på nettet som vi bare ikke klarer å ikke se på. Det kan være klipp fra historiske hendelser, av folk som er neddopet etter en tannlegetime, David Beckham i bar overkropp (vår favoritt)... Listen er lang – men aller oftest er det de skikkelig ekle videoene som gjør at vi ikke makter å se vekk fra PC-skjermen. Man man jo ikke se, men man klarer ikke skru det av heller. Høres det kjent ut? (denne insekt-i-øre-videoen er også ganske grotesk...)

Vel, nettopp dét opplevde vi i KK.no-redaksjonen nylig, da en av journalistene fant et klipp av en «klemme kvise/hudorm»-situasjon som skremte oss så mye at blikket bare ble limt fast til skjermen.  Som man sier, «misery loves company».

Se den oppsiktsvekkende videoer under (hvis du orker...). ADVARSEL - sterke bilder!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer