Kviser

Er du en klemmer?

Nå finnes det et hjelpemiddel for de «uhelbredelige» kviseklemmerene blant oss. Vær forberedt på frysninger!

HEI, STOPP MED DET DER: Klemming er ikke bra for deg. Kanskje du trenger hjelp til å slutte? FOTO: NTB Scanpix
HEI, STOPP MED DET DER: Klemming er ikke bra for deg. Kanskje du trenger hjelp til å slutte? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi har hørt det tusen ganger før. Urenheter og kviser skal ikke klemmes på! Likevel er det mange som ikke klarer å la være, til unison fordømmelse fra hudpleiere og dermatologer. (Vel, det finnes faktisk én godkjent måte, og den kan du lese om her.)

Ja, det finnes dessuten kvinner der ute som klemmer på alt de kommer over, også partnere. Noen har blitt observert i det offentlige rom - som på stranda (!) og trikken (!!), i det de plukker på partneren som en ape. La oss slå det fast først som sist - det er uakseptabelt! Det er verre enn å klippe neglene på flyet, og det trodde vi var det absolutte nullpunktet vi hadde møtt når det gjaldt egenpleie på villveie (altså andre steder enn på badet).

Nok om det. Nå finnes det alternativer til kviseklemming dersom du eller noen i din nærhet lider av denne maniske trangen til å klemme. «Pop it Pal» heter innretningen, og er en blokk i silikon med 16 hull som som kan fylles med en medfølgende substans som skal minne om, ja, du tenker riktig, kvisepuss.

KLEM I VEI: Bedre enn bobleplast, vil noen hevde. Foto: Firebox.com
KLEM I VEI: Bedre enn bobleplast, vil noen hevde. Foto: Firebox.com Vis mer

Om du ikke har blitt uvel allerede, kan vi fortelle at dette «brukerutstyret» kan bli ditt for rundt 200 kroner på Firebox.com og det må kunne sies å være en gave som ikke går upåaktet hen til den som måtte motta den.

På samme nettside finnes for øvrig mye annet snacks innenfor gaver som får deg til å le - en umidell favoritt er denne Handmaids tale-lampa, men det blir litt på siden i en sak om kviseklemming.

LA DET BLI LYS: En feminists drømmelampe? Foto: Firebox.com
LA DET BLI LYS: En feminists drømmelampe? Foto: Firebox.com Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer