SUP-yoga:

- Etter dette kan jeg aldri gjøre yoga innendørs igjen

Vi har testet ut yoga på SUP-brett - og ELSKET det!

SUP-YOGA: Det tok litt tid før jeg fant balansen på brettet og klarte å gi slipp på følelsen av å skulle falle uti vannet. Men så fort jeg mestret det, gikk resten som en lek! FOTO: Kamilla Johansen og Malini Gaare Bjørnstad
SUP-YOGA: Det tok litt tid før jeg fant balansen på brettet og klarte å gi slipp på følelsen av å skulle falle uti vannet. Men så fort jeg mestret det, gikk resten som en lek! FOTO: Kamilla Johansen og Malini Gaare Bjørnstad Vis mer
Publisert

Denne saken ble publisert første gang sommeren 2019.

Hot yoga, gressletteyoga, innendørsyoga, svangerskapsyoga, yoga i jungelen eller på en fjellknaus - kjært barn har mange navn, og yoga kan utføres på utallige måter og utallige steder. Nylig kom jeg over en reklame for SUP-yoga, og det vekket nysgjerrigheten min.

Yoga på et SUP-brett? Hvordan i all verden er det mulig å få til en kriger eller en solhilsen på et stand up paddleboard? Det måtte jeg teste ut!

Hallgeir Thorbjørnsen, som er dagligleder og instruktør i 4Elements, sa sporenstreks ja da jeg spurte om jeg kunne bli med på en SUP-yoga-økt.

En overskyet juli-kveld møtte jeg opp på stranden ved det populære rekreasjonsstedet Sognsvann i Oslo. Med i gjengen var også syv andre sporty damer, samt yoga-instruktør Marianne Solberg Follestad.

Etter en kjapp innføring i hvordan SUP-brettet fungerer (basically er det bare å ta med brettet ut på vannet, plassere seg på midten der hvor håndtaket er og prøve å holde balansen), var tiden kommet til å teste ut yoga på brettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer