Treningsresultater

Får du ikke resultatene du ønsker av treningen?

Mange setter seg helt urealistiske mål, ifølge ekspertene.

RESULTATER? : Får du ikke resultatene du ønsker av treningen din? Da kan det være at du setter deg urealistiske mål.  Foto: scanpix
RESULTATER? : Får du ikke resultatene du ønsker av treningen din? Da kan det være at du setter deg urealistiske mål. Foto: scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Du føler at du har jobbet hardt på treningen, du har løftet tungt, løpt fort, og har prøvd flere ulike treningsmetoder. Likevel ser du ingen endring.

Hvert fall ikke de endringene du var ute etter. Sprettrumpa lar fortsatt vente på seg, magemusklene finnes ikke, og armene er ikke i nærheten av å være definerte. 

Hvor vanskelig kan det egentlig være å få drømmekroppen?

– Mennesker responderer forskjellig fordi vi har et ulikt genmateriale. Våre kropper er forskjellig bygd fra naturens side. Derfor er det ikke slik at alle mennesker får definerte armer, sprettrumpe eller six-pack, sier personlig trener hos MykjeMeir, Lars Rune Haslestad til KK.no. 

Vi kan alle komme oss dit vi ønsker, men for noen krever det mer enn det gjør av andre. Det handler tross alt ikke om at alle skal se like ut, men at man prøver å bli den beste versjonen av seg selv.

– Når vi setter opp et mål er det viktig å ta utgangspunkt i hvor vi selv er. Målet du setter deg bør være ambisiøst og noe du jobber hardt for, men det må samtidig være realistisk å oppnå, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer