Klær

- Finner ikke klær som passer

Eva Mendes finner ikke klær som passer. På grunn av det hotte utseendet.

- Finner ikke klær som passer
Publisert
Sist oppdatert
Skuespiller Eva Mendes figurerer stadig på lister over verdens vakreste kvinner. De kubanske genene har gitt henne brune øyne og svart, tykt hår. Hun har et nydelig smil, og en kropp som mange misunner henne. Men selv er hun langt fra fornøyd.
 • Slik kan du få frisyren til Eva Mendes.
 • - Jeg har problemer med å finne klær som kan romme kurvene mine, sier Eva Mendes til Daily Mail.

  Formfull eller smakløs?

  Eva Mendes avslører at hun ofte tenker at kroppen hennes lett ser vulgær ut. - Jeg elsker kurvene mine, og setter pris på kroppen min, men jeg må finne den rette balansen. Det handler om å være formfull. Hvis kroppen er slik, kan klær bikke over og bli smakløse på et sekund.

  Gjør usexy kjoler sexy

  Særlig er det kjoler som kan avsløre og framheve litt mer enn hun ønsker. - Det hender jeg ser fine kjoler, og tenker: Oj, den er virkelig feminin. Ikke sexy i det hele tatt. Men så tar jeg den på, og så er det helt motsatt, sier Eva Mendes.

  Stjerner med kurver

  Til tross for Eva Mendes' sexy kjole-bekymringer, er hun enten hun vil eller ikke en del av en større trend. For nå spises det igjen i Hollywood. Og kanskje den helsefarlige size zero-trenden holder på å trekke sitt siste åndedrag? Se bildene: Her er 20 stjerner med kurver vi misunner.De viser at du slett ikke behøver å være radmager for å være vellykket.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer