Hengepupper

Flau over hengepuppene?

Det er det ingen grunn til! - Hva vi liker varierer. Det finnes nok til og med de som synes hengepupper er sexy

STORE BRYSTER: Store bryster har større sannsynlighet for å henge enn små bryster.  Foto: Plainpicture
STORE BRYSTER: Store bryster har større sannsynlighet for å henge enn små bryster. Foto: Plainpicture Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Familieterapeut og sexolog Ester Teigmo har mye erfaring med samlivsterapi og sexologisk rådgivning. Hun sier at hvorvidt puppene henger eller ikke, er uten betydning for seksuallivet.

- Sex er en opplevelse uavhengig av utseende. Har du hengepupper og han elsker det, så er det en bonus for dere begge. Jeg har aldri sett seksualproblemer knyttet til hengepupper på mitt kontor, sier hun.

Hun sier at det er problematisk når en naturlig endring i kroppen gjøres til noe unormalt.

- Hvordan du har det i kroppen din har alt å si! Om du er en mann eller kvinne med hengepupper så kan du like fullt ha god sex. Det finnes nok til og med de som synes pupper som henger er sexy. Hva vi liker varierer, sier hun.

LES OGSÅ: Derfor elsker menn pupper

Vil du imidlertid gjøre ditt for at puppene ikke skal begynne å søke nedover helt ennå, så er det flere ting som kan bidra til at de gjøre nettopp det.

- Det er mange som ikke vet at røyking er en risikofaktor for hengepupper, sier Solveig Thorp Holmsen, lege og medisinsk rådgiver ved Nasjonal kompetansetjeneste for amming ved Oslo Universitetssykehus. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.