Synker engasjementet ditt for lage middag i takt med at temperaturen på gradestokken stiger? Da er du ikke alene.
Når solen steker og det er dampende hett ute, er det mange av oss som føler oss lite inspirerte i matveien. Det kan kjennes så utrolig lite fristende å skulle tilbringe tid foran en varm kokeplate innendørs, når man heller vil nyte den dyrebare og korte norske sommeren.
Så hva kan vi lage til middag som både er sunt, kjapt og ikke minst godt? Her er noen gode alternativer til deg som ikke orker å bruke lang tid på matlaging om sommeren.
1. Ciabatta med valgfritt fyll
Sandwicher er bra og enkel mat som kan lages i en fei på varme dager. Alt du behøver å gjøre er å dele ciabattabrødet i to (velg gjerne en grov type), varme det lett i en brødrister eller i en tørr stekepanne, før du fyller brødet med det pålegget du foretrekker.
Sunne alternativer til fyll er salat, tomat, skinke, kyllingfilet og vegetariske fileter fra Quorn eller Hälsans Kök.
Kristin Aamot Juliebø hos Matprat.no tipser om å lage ciabatta med hamburgerrygg. Dette er et pålegg som passer veldig godt på varme sommerdager.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger