Svette

Fryktelig plaget med svette?

Vi har testet Aluminiumklorid NAF 25% - som sies å kunne hjelpe. Men er det helseskadelig?

BORT MED SVETTERINGENE: Vi har testet produktet som fjerner svetteringene umiddelbart, men er det bra for oss? Foto: Shutterstock / Alliance
BORT MED SVETTERINGENE: Vi har testet produktet som fjerner svetteringene umiddelbart, men er det bra for oss? Foto: Shutterstock / Alliance Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opplever du stadig at du må droppe visse plagg på grunn av irriterende svetteringer som oppstår i det sekundet du tar de på deg? Du er ikke alene!

Det er en rekke ting som forårsaker svette; både varme, sterk mat, koffein, alkohol og stress kan føre til sjenerende svetteringer under armene eller andre steder på kroppen. Tidligere har hudlege Ole Martin Rørdam fortalt til KK.no at svetting er viktig for helsen. Det er rett og slett en måte for kroppen å regulere temperaturen på. Likevel er det ingen av oss som synes det er behagelig eller særlig flatterende, heller motsatt. 

Heldigvis er det flere ting man kan gjøre for å redusere svetteringene - og vi i KK.no har testet ett av tipsene som sies å skulle kunne hjelpe, nemlig Aluminiumsklorid NAF 25% (som du får tak i på apoteket). PS. Kan du forresten disse svette-triksene?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer