Gå ned i vekt

Går 3000 skritt i leiligheten hver morgen - sier hun har mistet over 50 kilo

Jessica Slaughter (86) har vist at man ikke trenger å forlate huset for å bli sprekere, og gå ned i vekt.

Video: KDSK NewsVis merVis merVis mer Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): Rundt 7 av 10 nordmenn fra 20 år og oppover er i dag overvektige, noe som kan gi både samfunnet og enkeltpersoner en rekke utfordringer i årene som kommer.

Men at dørstokk-terskelen er ekstra høy for enkelte, trenger ikke nødvendigvis å være et problem, hvis du spør Jessica Slaughter.

- Jeg valgte å gå ned i vekt framfor å fortsette å være feit. Jeg ville ikke dø på den måten, sier hun til TV-kanalen KSDK.

Å gå rundt i en bitte liten leilighet høres kanskje ikke ut som det morsomste i verden, men det har hjulpet 86-åringen til å få mye mer ut av livet.

- Som barn var jeg alltid det tykkeste barnet i klassen, og jeg ble mobbet en del, sier den amerikanske kvinnen, som lenge slet med avhengighet av alkohol og mat.

- Jeg visste ikke hvordan jeg skulle stoppe å spise stekt kylling, bacon, egg og desserter som kaker og paier, sier hun til TV-kanalen.

Les også: Her er husarbeidet som gir best trening

Var redd for å slå seg ute

I 70-årene fikk Slaughter vite av legen at hun holdt på å få diabetes. Da tok hun avgjørelsen, hun skulle gå ned i vekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.