«16 ukers helvete»:

Gikk ned over 20 kilo

Spesielt én av deltakerne har gjennomgått en stor forvandling.

16 ukers helvete: En av deltakerne gikk ned over 20 kilo i løpet av TV-programmet. Foto: Discovery+
16 ukers helvete: En av deltakerne gikk ned over 20 kilo i løpet av TV-programmet. Foto: Discovery+ Vis mer
Publisert

Gjennom 112 dager har seks norske kjendiser gjennomført en knallhard reise mot bedre fysisk helse, med et tøft trenings- og diettregime.

Beinhard styrketrening og et strengt kosthold har preget de 16 ukene.

- Samme BMI som Donald Trump har jeg nå. 191 cm og veier det samme. Der burde det også klinge en bjelle, fortalte deltaker Christer Falck (52) før premieren av programmet.

Delte meninger

16 uker har gått og TV-seerne har nå fått ta del i en rekke opp- og nedturer. Da programmet for noen uker siden startet på TV, var det delte meninger om konseptet.

Mange var kritiske til å lage underholdning av slanking.

Influenser og forfatter Linnéa Myhre (31) var en av dem som reagerte kraftigst. I et innlegg på Twitter skrev hun følgende:

«TVNorges '16 ukers helvete' er kanskje det jævligste jeg har sett siden Kari Jaquesson lagde slanke-tv med barn i 2006. Hva er det dere driver med, TVNorge?? Er det ingen voksne på jobb?»

Discovery tok tilsynelatende kritikken med ro, og svarte at Myhres uttalelse bar preg av at hun bare hadde sett den første episoden. De kjente seg ikke igjen i kritikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer