Overvektig:

Gikk ned over 200 kilo og hadde sex for første gang etter 11 år som par

Lee Sutton (42) og Rena Kiser (39) fra Missouri i USA tok begge slankeoperasjonen gastrisk bypass og deltok i TLC-programmet «My 600lb Life». Det forandret både livet og kjærlighetslivet til paret.

OVERVEKTIG: Rena Kiser og Lee Sutton har vært kjærester i 11 år etter å ha møttes på et rehabiliteringssenter for sykelig overvektige. På sitt aller tyngste veide de til sammen nesten 570 kg. Foto: privat
OVERVEKTIG: Rena Kiser og Lee Sutton har vært kjærester i 11 år etter å ha møttes på et rehabiliteringssenter for sykelig overvektige. På sitt aller tyngste veide de til sammen nesten 570 kg. Foto: privat Vis mer
Publisert

- Endelig kan vi leve normalt! Vi sitter ikke lenger bom fast i huset vårt, så nå kan vi gå ut og nyte livet, skriver Lee Sutton i en melding til KK.

Han og kjæresten Rena Kiser har over en lengre periode dokumentert livet som overvektig gjennom realityserien «My 600 lb life» på kanalen TLC. På deres tyngste veide de til sammen 568 kg - hvis man adderer Suttons vekt på 323 kg og Kisers på 245 kg.

Etter en omfattende slankeoperasjon kalt gastrisk bypass har de i løpet av de siste 12 måneder gått ned over 200 kg til sammen. Det vil si nesten halvparten av sin samlede kroppsvekt.

- Nå kan vi komme nærmere hverandre og gjøre ting med hverandre som andre par gjør, sier Sutton og sikter spesielt til det å endelig kunne ha sex med hverandre - etter 11 år som kjærester.

​- Hva er det mest utfordrende med å gå ned i vekt?

- Det må være å holde seg til diettplanen, og å ta en dag av gangen. For å ikke falle tilbake til gamle vaner prøver vi å svømme og gå turer så mye vi kan, i tillegg til å tenke på ting vi drømmer om, sier Sutton til KK.

De har tidligere avslørt at de i fremtiden har store planer om å gifte seg. Når kommer det til å skje?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer