Du leser nå KK pluss

Gikk ned syv kilo på fire uker: - Denne metoden fungerer uansett

Professoren garanterer at den oppsiktsvekkende slankemetoden er vanntett. Det er likevel ikke alle som lar seg overbevise.

OVERRASKENDE: Kan man virkelig gå ned syv kilo på en måned? Ja, mener en professor - som selv har klart det ved hjelp av relativt enkle grep. Metoden møter imidlertid også skepsis. Foto: Shutterstock / NTB
OVERRASKENDE: Kan man virkelig gå ned syv kilo på en måned? Ja, mener en professor - som selv har klart det ved hjelp av relativt enkle grep. Metoden møter imidlertid også skepsis. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Etter en periode med mye stillesitting, hjemmekontor og stengte treningssentre, har mange av oss kanskje kjent at dongeribuksa strammer litt ekstra når vi nå er tilbake på kontoret.

Mange stiller derfor spørsmål ved hvordan man skal kunne riste av seg kiloene igjen. Det kan være enkelt å gå seg vill i jungelen av dietter, treningsrutiner og kjerringråd, men en professor hevder nå å ha svaret på hvordan man på enkelt vis kan gå ned flere kilo på få uker.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

PRØVETILBUD

1,- første måned

JA TAKK! JEG VIL PRØVE KK PLUSS

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer