Grillpølser

Grillpølser på menyen? Bytt ut ketsjupen med en syrlig fruktsalsa!

Christoph Schmitz, som er matblogger og helårsgriller, viser hvordan du gjør grillpølsene til rene gourmetmåltidet.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du ha gjester over på grilling i helgen? Da anbefaler vi deg å servere grillpølser! Skeptisk? Slapp av, pølser er ikke bare pølser lenger, det finnes så utrolig mange typer og smaker å velge mellom - chorizopølse, baconpølse, krydderpølse, ostepølse, løkpølse, bratwurst og currywurst - nam, nam og nam! Og velger du riktig tilbehør skal du ikke se bort ifra at grillpølsene blir rene gourmetmåltidet! 

Hva med å gjøre en eksotisk vri på pølsene? I ukens grillvideo har Christoph Schmitz, som er matblogger (innifristelse.no) og helårsgriller, byttet ut den gode gamle ketsjupen (som forresten kan inneholde opp mot 27 gram sukker) med en fargerik fruktsalsa laget av rødløk, appelsin, pære, ananas og sitronmelisse. Lager du denne vil du garanter timponere gjestene dine! 

Du kan se videoen øverst i saken! Vi også skrever om hvordan du lager blåskjell i øl på grillen. Dette kan du lese mer om her! Og hvis du ikke føler deg helt komfortabel med å bruke kullgrillen anbefaler vi deg å sjekke ut denne saken hvor Schmitz viser hvordan det skal gjøres! 

LES OGSÅ: Hvilke er sunnest - kyllingpølser eller magre grillpølser?

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer