
Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen
Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.
Pandemien har gitt meg mange overraskelser. Ikke minst er jeg blitt overrasket over meg sjøl. I serien «Det måtte en pandemi til», tar imidlertid dagens tidlige morgenopplevelse kaka: Et rutinebesøk hos gynekologen ble ukas sosiale høydepunkt. Sånt får en jo til å tenke.
Alle som har kledd av seg fra livet og ned og klatret opp i en gynekologstol for å åpenbare sitt indre, bare for å få beskjed om å ake seg litt lenger ned - enda litt til, er du snill - vet at dette er noe man ugjerne gjør. Men er det én ting jeg har lært av det siste året, så er det dette: Gud bedre så godt det er å se folk! Eller mer presist: Andre folk enn egen kohort!
En skamfull tankerekke
Vi lider ikke akkurat av ensomhet hjemme hos meg. Snarere tvert imot, kan man egentlig si. Hvor enn jeg snur meg, ser jeg mennesker, tegn på mennesker, og - ikke minst: Tegn på hjemmekontor. Det er skjermer på spisebordet og tastatur i sofaen, åpner jeg døra fra stua til soveromsgangen hører jeg det summe fra tre ulike teams-møter samtidig. Det summes fra digital undervisning og jobbmøter fra hver en skjerm, og når det er min tur, kan du være sikker på at minst én av de jeg bor sammen med har sin tilmålte lunsjpause. Og dermed inntar mitt kontor, som vedkommende kaller kjøkken.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger