In-n-out Pie

Hamburger + pommes frites + pai = retten kjæresten vil ELSKE deg for dagen derpå

Dette er alt annet enn en vanlig hamburger!

HAMBURGER OG POMMES FRITES - I EN PAI?: Ja, det høres kvalmende ut og SER kvalmende ut, men skal være sykt godt! Se video nederst i saken! Foto: Shutterstock / Tan Kian Khoon
HAMBURGER OG POMMES FRITES - I EN PAI?: Ja, det høres kvalmende ut og SER kvalmende ut, men skal være sykt godt! Se video nederst i saken! Foto: Shutterstock / Tan Kian Khoon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har kjæresten din har for vane å våkne hver søndag med et intenst sug etter et stort og saftig dagen-derpå-måltid? Ender middagen ofte på Mac-ern eller Burger King? Hva med å heller overraske han med tidenes syyyykeste hamburgerrett? 

MIDDAG DAGEN DERPÅ: Serverer du en In-N-Out Pie dagen derpå vil kjæresten din garantert elsker deg noen hakk høyere.  Foto: Skjermdump YouTube
MIDDAG DAGEN DERPÅ: Serverer du en In-N-Out Pie dagen derpå vil kjæresten din garantert elsker deg noen hakk høyere. Foto: Skjermdump YouTube Vis mer

Gutta på nettsiden foodbeast.com har laget en hamburgeroppskrift som er helt ut av denne verden, og nærmest garantert å mette fett- salt- og kjøttsuget din kjære kan oppleve i timene etter en fyllekule. «In-N-Out Pie» heter retten, og er strengt tatt en pai som består av tre cheeseburgere, pommes frites, hamburgerdressing, løk, cheddar ost og mye mer! En real kaloribombe med andre ord (men det pleier jo ikke gutta å bry seg om).

Ok, så ser den ikke så veldig delikat ut ved første øyekast, men ifølge Foodbeast-gjengen smaker det himmelsk! Server paien med en iskald cola, så vil kjæresten din garantert elske deg noe hakk høyere.

LES OGSÅ: Disse hamburgerne vil du garantert elske

Slik lager du en «In-N-Out Pie» 

Ifølge foodbeast.com kom ideen til retten da de satt i badstuen sammen og funderte over hva de skulle ha til middag. 

«Vi hadde en ferdig paideig i kjøleskapet, men hadde mest lyst på hamburgere. Da slo det oss at vi skulle prøve å lage en «In-N-Out Pie» av hamburgere og herlig tilbehør.» , skriver de.

«Vi dekket paideigen med dressing, pommes frites og cheeseburgere. Så helte vi en blanding av egg og fløte over den for å binde det hele sammen. Vi lot paien stekte i 30 minutter, før vi tok den ut og toppet den med enda mer pommes frites, ost og løk. Så stekte vi den i 10 minutter til for å få en fin stekeskorpe på toppen - nam!»

I videoen nedenfor ser du hvordan du lager «In-N-Out Pie»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer