Morgentrening

Har du aldri tid eller energi til å trene?

Da kan morgentrening være løsningen. Det har nemlig flere fordeler.

MORGENTRENING: Blir du alltid grepet av sofaen på ettermiddagen? Legg treningsøkten til morgentimene så er det unnagjort før dagen starter. Foto: NTB scanpix
MORGENTRENING: Blir du alltid grepet av sofaen på ettermiddagen? Legg treningsøkten til morgentimene så er det unnagjort før dagen starter. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å få tid og overskudd til å trene regelmessig er liksom et evig problem. Det er i hvert fall det vi liker best å bruke som en unnskyldning. 

Alle vet vi jo hvor lett det er å droppe treninga når du kommer hjem fra jobb, for du er bare «så sulten og sliten at du må bare slappe av litt først». Og vips så har sofaen stjålet hele kvelden din. 

LES OGSÅ: Så ofte bør du variere treningen din

Derfor beundrer vi de menneskene som klarer å ta treningsøkta før de starter dagen sin – de har liksom livet på stell. 

– Fordelene ved å trene på morgenen mener jeg er av mest praktisk og følelsesmessig art. Med det så mener jeg at det er den tiden mange har til rådighet. Selv om det fysiologisk kanskje ikke er optimalt, så er det mye bedre enn å unnlate å trene, sier Øystein Jensen, som er personlig trener og fysioterapeut på Sats Elixia Colosseum, til KK.no.

Psst: Har du husket å melde deg på KK-mila? Det vil garantert gi deg motivasjonen du trenger for å komme i gang med treningen, og samtidig får du med deg årets happening og tidenes beste jenteløp!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer