Hoop Dance

Har du hørt om Hoop Dance?

Rockeringen har igjen blitt populær – på YouTube ligger det over 260 000 videoer ute.

HOOP DANCE: Husker du rockeringen? Hoop Dance er en ny og morsom treningsform som blir stadig mer populær. Foto: Privat
HOOP DANCE: Husker du rockeringen? Hoop Dance er en ny og morsom treningsform som blir stadig mer populær. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Mange har svært stillesittende dager, både på jobb og i fritiden, så jo mer bevegelse du får presset inn i hverdagen, jo bedre er det.

Men trening trenger slett ikke bare handle om fart, styrke og å telle repetisjoner – det kan også bare være gøy å bevege seg litt annerledes enn du vanligvis gjør.

En av de nyeste treningstrendene som nå skal få oss til å løfte på rumpa, er et gammelt fenomen i ny innpakning – nemlig rockeringen.

Treningsformen kalles for Hoop Dance, og handler i all hovedsak om å ha det gøy.

– Hoop Dance er en veldig allsidig og effektiv treningsform. Fordi vi er i konstant fart, bruker hele kroppen, og de store musklene i beina til sånt som å hoppe gjennom ringen, er det en veldig effektiv måte å trene kondisjon på, sier Benedicte Rasch, som er instruktør og eier av Mad Moonrise Hoop Dance. 

LES OGSÅ: Slik trener du deg stressfri

Trener både kondisjon og kjernemuskulatur

Hoop Dance går ut på å utfolde seg med rockering til musikk og gjøre forskjellige triks som flyter over i hverandre til musikken. Noen av triksene er enkle å lære, mens andre er mer utfordrende. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer