Da Janne Bjerkås Haraldsen fra Oslo skålte for det nye året, var det mer helhjertet enn på lenge. Hun har all grunn til å være fornøyd.
Komplimentene har nemlig haglet, etter at hun i høst bestemte seg for å teste ut L7-dietten - der du spiser lavkarbo fram til kl. 19.00 hver dag, og deretter venter med neste måltid til frokost.
LES OGSÅ: Frokosten alle eksperter anbefaler!
I en ny bok viser legene Sofie og Erik Hexeberg hvordan denne kombinasjonen er vitenskapelig begrunnet. Ifølge ekspertene gir «spisepausen» enzymene i kroppen mulighet til å hente seg inn og fornye cellene, noe som er gunstig med tanke på et langt liv og sunn helse.
Droppet småspising
- For meg var det ikke noe problem å spise dagens siste måltid før Dagsrevyen. Småspising foran tv-en er jo egentlig bare en uvane, og det er interessant at forskning nå viser at halvfaste og lavkarbo passer så bra sammen, sier Janne fornøyd.
Hva gjorde at L7-dietten fanget din interesse?
– Opp gjennom årene har jeg vært fornøyd med livet, bortsett fra at jeg de ti siste årene har hatt noen kilo for mye rundt livet.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger