Hvitløk:

Har du sett dette hvitløktrikset?

Chrissy Teigen er blant de millioner av mennesker som er sjokkert!

NYTT TRIKS: Har du sett videoen som går viralt nå? En Twitter-bruker delte et hvitløktriks vi aldri har sett før! Foto: Scanpix
NYTT TRIKS: Har du sett videoen som går viralt nå? En Twitter-bruker delte et hvitløktriks vi aldri har sett før! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ofte de minste og mest hverdagslige tingene som kan sjokkere oss mest. For ikke lenge siden ble hele Norge mildt sagt overrasket da vi innså at vi hadde tatt ut isbitene av isbitposen på helt feil måte. Bare se her:

Mange var nok vant med å bare rive av en rad etter den andre, mens noen hadde fått med seg det geniale trikset.

Slike triks tar vi imot med åpne armer! Spesielt når det er snakk om noe som vanligvis tar lang tid, som plutselig blir gjort på få sekunder.

Akkurat nå er det en ny video som går viralt. Til og med hobbykokk og tv-profil Chrissy Teigen har latt seg imponere av det geniale trikset. Har du sett det?

I videoen får vi se en måte å fjerne skallet på hvitløken. En metode ingen av oss i redaksjonen hadde sett før!

Twitter-brukeren @VPestilenZ tar hele hvitløken i hånden sin, stikker en skarp kniv inn i i et av feddene, vrir og drar ut. Teknikken har overrasket millioner av mennesker.

I skrivende stund har videoen blitt sett over 14 millioner ganger. Flere av de som har sett klippet har også tatt seg tid til å svare Twitter-brukeren. Her gir flere uttrykk for at de aldri har sett dette trikset før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer