Endometriose

- Helt hårreisende!

Ved en ren tilfeldighet fant legene ut at Malin Nesvoll (33) hadde endometriose. Hun ble operert, men etter det har det vært helt stille, og hun har gått rundt som et spørsmålstegn siden.

ENDOMETRIOSE: Malin Nesvoll ble operert for endometriose for flere måneder siden, og hun mener at oppfølgingen er veldig dårlig. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
ENDOMETRIOSE: Malin Nesvoll ble operert for endometriose for flere måneder siden, og hun mener at oppfølgingen er veldig dårlig. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert

Farmen-aktuelle Malin Nesvoll (33) har tidligere fortalt KK om sjokket hun våknet opp til, etter det som skulle være en liten operasjon ved sykehuset.

Hun skulle gjennom en kikkhullsoperasjon for å fjerne en cyste i eggstokken, men da fant legene ut at hun hadde endometriose. Det ble altså oppdaget ved en ren tilfeldighet – selv hadde Malin aldri tenkt tanken på at hun hadde endometriose, selv om hun har hatt mye smerter.

Ingen oppfølging

Operasjonen fant sted i slutten av august i fjor, og i dag sitter det en lettere forvirret 33-åring om lurer på om hvordan det egentlig har gått. I et innlegg på Instagram forteller hun at mange av følgerne hennes lurer på hvordan det går.

- Helt ærlig? Jeg aner ikke! Helt siden den fredagen i slutten av august har jeg gått rundt som et eneste stort spørsmålstegn jeg. Var egentlig operasjonen vellykka? For ingen har innkalt meg til noe oppfølging etter operasjonen, noe jeg synes er helt hårreisende når dem har skjært og brent inni der, skriver hun i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.