Her er magetreningen Kourtney Kardashian sverger til

En treningsøkt på 10 minutter? Ja, takk!

KOURTNEY KARDASHIAN: Trenger du inspirasjon til treningen? Prøv mageprogrammet til Kourtney Kardashian! FOTO: NTB Scanpix
KOURTNEY KARDASHIAN: Trenger du inspirasjon til treningen? Prøv mageprogrammet til Kourtney Kardashian! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Kardashian-søstrene liker å trene og holde seg i form - og de deler gjerne med fansen hvordan og hva de liker å trene.

Jeg, som elsker å følge med på hva de driver med, enten det er på Instagram eller i tv-program Keeping Up With The Kardashians, henter også inspirasjon til treningen min via de berømte søstrene. Enten det er hard styrketrening eller spinning som står på agendaen.

Magetrening på 10 minutter!

På sin nye blogg deler Kourtney Kardashian (40) inspirasjon til både trening, mote og interiør. FOTO: NTB scanpix
På sin nye blogg deler Kourtney Kardashian (40) inspirasjon til både trening, mote og interiør. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Den eldste av søstrene, Kourtney Kardashian (40), er i likhet med Kim og Khloé opptatt av helse, kosthold og trening. Men for henne handler ikke treningen kun om å holde seg i form. I et tidligere intervju med The Sun har hun fortalt åpent om at hun har slitt med angst - som hun har lært å kontrollere med trening.

- Jeg liker å trene når jeg er stresset fordi det dreper angsten min. Jeg prøver å trene hver morgen. Jeg tror også det å ta vare på seg selv setter et godt eksempel for barna mine, sier hun og legger til at den beste treningsmotivasjonen er å trene med andre, særlig søsteren Khloé.

For en måned siden lanserte 40-åringen sitt nye selskap Poosh, som per dags dato er en blogg med innhold om alt fra velvære og helse, til underholdning og interiør, samt nettbutikk med hennes egne produkter.

Nylig delte hun også hvordan hun trener kjernemuskulaturen og magen hver kveld i 10 minutter. Ved hjelp av sin personlige trener, Amanda Lee, deler de på bloggen hvordan du enkelt kan trene magen - enten du er hjemme eller på treningsstudioet.

Så trenger du inspirasjon til en liten mageøkt? Her kommer den!

  • 30 sekund mountain Climbers
  • 30 sekund sykling på matte
  • 1 minutt planke
  • 30 sekund mountain Climbers
  • 30 sekund V situps
  • 30 sekund leg løft
  • 30 sekund Mountain Climbers
  • 30 sekund side planke (per side)

LES OGSÅ: 100 burpees før klokken 07.00 - er du gal?!

Gjør runden to ganger.

Slik utfører du øvelsene:

Mountain Climbers:

Still deg i startposisjon som du skal ta en armheving, slik at bare hendene og tåspissene er i gulvet. Hold kroppen strak og stram magen og armene. Så skal du løpe stillestående, hvor det ene kneet går frem til brystet, mens det andre forblir strakt. Bytt bein og gjør det i tempo.

Sykling:

Ligg flatt på bakken med nedre rygg på bakken og hendene ved siden av hodet/bak hodet. Løft bena opp i cirka 90 grander og senk og strekk ut ett ben av gangen. Se for deg at du skal sykle i lufta.

V situps:

Ligg på ryggen og ha armene på siden av kroppen. Løft beina fra gulvet, så de er cirka 45 grader. Løft hodet så skuldrene dine er løftet opp fra bakken. Her skal du løfte både ben og armer opp fra gulvet og rulle helt opp, før du ruller rolig ned igjen.

Legg-løft:

Ligg på ryggen og la armene ligge på gulvet ved siden av deg. Løft begge bena fra bakken og hold knærne rett. Heis bena ned til startposisjon før du løfter dem opp igjen. Korsryggen skal være godt plantet i bakken.

Planke:

Kanskje den enkleste mageøvelsen? Her skal du kun stå stille i en armheving-stilling.

Side-planke:

Samme som planken, bare at her skal du stå på siden med føttene dine samlet og på en underarm. Hold kjernen og hoftene i en rett linje og hold.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer