Sommerens Matnyheter

Her er sommerens matnyheter!

Herlig grillmat, sommerlige yoghurtvarianter og sunnere ferdigpizzaer.

Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden er det klart for årets andre store vareslipp der flere hundretalls nye mat- og drikkeprodukter skal inn i butikkhyllene. Ikke alle produsentene har sluppet nyhetene ennå, men en god del har tikket inn i innboksen vår, og noen av produktene er allerede å finne i butikk. Nedenfor har vi laget en liste over nyhetene fra Orkla Foods Norge, TINE, Fjordland, Gilde og Prior. Her er det mye godt! 

LES OGSÅ: Disse snacksnyhetene er snart å finne i butikkhyllene!

Orkla Foods Norge

Denja Vårens Beste Salater: Fire nye varianter med friske salater med blant annet cottage cheese. Salatene kommer nå i ny praktisk emballasje med skrulokk. De nye variantene er: Skagensalat med kreps og reker, Club Sandwich Kylling & bacon, Reker i Cottage Cheese m/ pepperrot og Rødbet i Cottage Cheese m/ eple. 

Grandiosa Fullgod: En ny saftig og god Grandiosa med maks 600 kalorier. Fullgod er perfekt størrelse for én person og passer spesielt godt for de som har lyst på en rask og god middag, og samtidig ønsker å spise sunt. 

Grandiosa Pizzaslice Kjøttdeig og Løk: perfekt mat for tiden mellom skole og fritidsaktiviteter. 2,5 minutter i micro så er den klar. Med kjøttdeig og løk – en smak for de fleste.

Stabburet Glutenfri Leverpostei: Den klassiske leverposteien fra 1949 kommer nå i glutenfri utgave. Dette er den mest populære leverposteien til barn. Stabburet Glutenfri leverpostei har den samme gode smaken, og saftige og smøremyke konsistensen som den originale, og er allergivennlig. 

Stabburet Glutenfri Fersk Leverpostei: Fersk glutenfri leverpostei for kjølt oppbevaring, øker valgfriheten for de som ikke spiser gluten. Produktet er eksklusivt for COOP.

TORO Fersk Grønnsakspasta Rotgrønnsaker: Ny form, smak og farge på fersk pasta med 40 prosent grønnsaker. En porsjon grønnsakspasta (125 g) gir cirka 50 gram grønnsaker.

BigOne Taco Real: BigOne lanserer årets fotballpizza. Tacosmak er noe mange nordmenn elsker. Produktet har taco-fyll, grønn chili og syrlig rømme-saus. Produktet er eksklusivt for COOP frem til høsten.

TORO Eplekake: TORO Eplekake lages ved å tilsette vann, smeltet smør og rør sammen. Danderes med eplebåter med kanel og stekes i en rund kakeform eller liten langpanne.

LES OGSÅ: Her er årets isnyheter!

TINE 

Litago Uten: Litago Uten er en sjokolademelk basert på lettmelk. Sjokolademelken er ikke tilsatt ekstra sukker eller søtstoff, i tillegg er den laktosefri. Dette er den første sjokolademelken på markedet som er uten tilsatt sukker eller søtstoff. 

Biola Frokostsmoothie Mango/Pasjonsfrukt: Dette er den første drikkeklare frokosten på markedet! Biola Frokostsmoothie inneholder mye frukt og korn og Biola naturell med unike bakteriekulturer. Biola Frokostsmoothie er rik på protein og fiber, og inneholder 1,5 prosent tilsatt sukker.

TINE Cottage Cheese fettfri: TINE Cottage Cheese fettfri er rik på proteiner. Smaken er mild og frisk og den er merket med nøkkelhull. Første fettfrie varianten av Cottage Cheese i Norge (mindre enn 0,5 prosent fett). 

TINE Kulturmjølk Lett: Nå lanseres TINE Kulturmjølk Lett, med 1,2 prosent fett, i Coop. Den har en frisk og god smak og er god både som drikke og som ingrediens i ulike matretter. Den kommer i tillegg til vanlig Kulturmjølk og Kulturmjølk Skumma.

Kesam Mager Blåbær: Kesam Mager kommer i en ny smak som selges i Coop-butikker over hele landet. Blåbær er en populær, spennende smak og den er et smart valg til desserter og på frisk frukt/bær. Kesam er kvarg med 0,9 % fett og den er rik på proteiner.

Kesam Jordbær Rabarbra: Kesam kommer også med en ny smak som selges i Rema-butikker over hele landet. Jordbær rabarbra er en frisk, spennende smak og den er et smart valg til desserter og til friske bær/frukt. Kesam Jordbær Rabarbra er kvarg med 6,4 % fett og den er rik på proteiner. 

Noisy Rød appelsin: Nå kommer en ny Noisy med smak av rød appelsin som kun har 19 kcal per 100ml. Som alle de andre Noisy-variantene inneholder også denne fruktjuice og sprudlende kullsyrevann.

TINE Limonade IsTe sitron og TINE Limonade IsTe appelsin: Vi kombinerer te og limonade, noe som gir en mer fruktig smak enn vanlig iste. De smaker forfriskende og leskende. TINE Limonade IsTe appelsin vil kun bli solgt i kiosk, bensinstasjon og servicehandel (KBS).

TINE Yoghurt Sommerfrisk: TINE Yoghurt feirer OL i Brasil med nye og eksotiske smaker: Lime, Eple/Guava, Ananas/Graviola, og Kokos. Nye favoritter for hele familien.

TINE IsKaffe Rio CocoLatte: TINE IsKaffe Rio CocoLatte er en unik IsKaffe-variant med smak av sjokolade og kokos. Den selges i en begrenset periode, fra mai og til september.

Go’ sommer ZERO Sitron& Lime/ Ananas & Kokos: Etter ønske av forbrukerne blir det gjensyn av favorittene Go’sommer ZERO Ananas & Kokos og Go’sommer ZERO Sitron & Lime. Som alle ZERO-yoghurtene helt uten tilsatt sukker. Produktet inneholder kun sukkeret som naturlig er tilstede i melk og frukt/bær, samt søtstoff for å gi produktet den søte, gode smaken som har gjort Go’morgen så populær.

LES OGSÅ: Yoghurt naturell: - Én utpeker seg som den minst sunne

Fjordland 

Spiseklare grøter som skal nytes kalde, med smakfull frukt- og bærmos: Risgrøt med jordbær, eple & mangopuré, og Havregrøt med blåbær & eplepuré. Begge grøtene har kun 2,7 % tilsatt sukker. 

Yoplait Double 0% Limited edition sitrus – norsk design til frokost: Med pakningsdesign signert den norske illustratøren Esra Røise, lanserer Yoplait vårens friskeste yoghurtnyhet i et begrenset opplag. Den nye yoghurten smaksatt med appelsin, mandarin og sitron, inneholder verken sukker eller fett og har søtning kun fra naturlige kilder. 

Yoplait Double 0% - ny og bedre: Folk er opptatt av å redusere sukkerinntaket mer enn noen gang, og den mest populære fruktyoghurten uten tilsatt sukker har nå blitt enda bedre. Hele serien er nøye gjennomgått på jakt etter forbedringer, og resultatet er fyldigere konsistens og økt kvalitet på frukt og bær, og bruk av kun naturlige fargestoffer. 

Fjordland Sunt & Godt – wok: Denne gang har Fjordlands kokker komponert en wok med svinekjøtt, grønnsaker og fullkornris. Retten har spennende smaker av ingefær og soyasaus, samt masse deilige grønnsaker. Crispy vannkastanjer, soyabønner, paprika, gulrot, chili og hvitløk er ingredienser som gjør denne retten til et sunt & godt hverdagsvalg.

Brelett relansering – lettmargarinen med best smørsmak: Brelett relanseres nå med nytt design, hvor det kommuniseres at Brelett er lettmargarinen med best smørsmak. Brelett inneholder like få kalorier som annen lettmargarin. 

LES OGSÅ: Vi har testet de nye poseyoghurtene med skrukork fra Q-Meieriene

Gilde og Prior 

Grillsesongen nærmer seg med stormskritt, og i den anledning stiller Gilde og Prior med en rekke nye grillprodukter. Nå er det bare å fyre opp grillen! Nedenfor ser du nyhetene deres: 

Gilde Burger ekstra tykk og saftig: salt og pepper. 
Gilde Pork Belly: American Style.
Gilde Pulled Beef. 
Gilde New York Strip. 
Gilde Chili Klaus Mørbrad. 
Gilde Chili Klaus Entrecote.
Gilde Pork Burger: Havsalt og Pepper.
Gilde Supergrill 300 gram. 
Prior Chili Klaus Vingemix Habanero. 
Prior Homestyle burger. 
Prior Kalkun Grillskiver.
Prior Ferdig revet Pulled Turkey. 
Prior Kalkun Grillspyd 300 gram. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer