Snacksnyheter

Her får du en smakebit på høstens snacksnyheter!

Produsentene byr på mange godbiter, og det spesielt hvis du er svak for sjokolade.

HØSTENS SNACKSNYHETER: Snart vil disse snacksnyhetene finnes i butikk!  Foto: Produsentene
HØSTENS SNACKSNYHETER: Snart vil disse snacksnyhetene finnes i butikk! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten har sakte, men sikkert begynt å melde sin ankomst - noe som betyr at det nok en gang er på tide å fylle opp butikkhyllene med nye mat- og drikkenyheter! Har du forresten fått med deg vår store test av årets isnyheter? Den finner du her! 

Nå har Mondelēz International og Orkla Confectionery & Snacks Norge avslørt noen av høstens snacksnyheter, og denne gangen kan de by på flere godbiter - og det spesielt hvis du, i likhet med oss, er svak for sjokolade! 

SNACKSNYHETER: Mondelēz International har denne høsten en rekke nye sjokolader å by på.  Foto: produsenten
SNACKSNYHETER: Mondelēz International har denne høsten en rekke nye sjokolader å by på. Foto: produsenten Vis mer

LES OGSÅ: Derfor er det sjokolade i bunnen av Krone-isen

Nyheter fra Mondelēz International

Freia Melkesjokolade med to nye smaker: Denne høsten kommer to nye Melkesjokolader i utvalgte butikkjeder. Freia Melkesjokolade med Daim og salt lakris og Freia Melkesjokolade Sjokomais. 

Freia Premium med to nye smaker: Freia Premium presenterer to nye varianter i sortimentet til Freia Premium med smakene Tranebær & Pekan og Appelsin & Mandel. 

Oreo Strawberry Cheesecake flavour: For andre året på rad lanserer Oreo en ny smak i begrenset opplag: Oreo Strawberry Cheesecake flavour. Den nye rosa kjeksen har en søt kremete smak som minner om sommerens jordbær-desserter.

Kvikk Lunsj Mørk: Mange har i en lengre periode etterspurt Kvikk Lunsj med mørk sjokolade, og nå er endelig Hele Norges Tursjokolade kommet i en mørkere variant. En limited edition med den kjente og kjære kjeksen overtrukket med mørk sjokolade. 

Freia Melkesjokolade & Firkløver i nytt format: I september kommer sjokoladeklassikerne Freia Melkesjokolade og Firkløver i 60-gramsformater som passer for deg som vil nyte et lite stykke Norge på farta, og ikke bare hjemme. 

Alle nyhetene fra Mondelēz International vil være i butikk i løpet av september. 

SNACKSNYHETER: Orkla Confectionery & Snacks Norge byr på en god blanding denne høsten med tre nye IFA smaker, potetgull med fullkorn og Ballerina Drømmeduo.  Foto: Produsentene
SNACKSNYHETER: Orkla Confectionery & Snacks Norge byr på en god blanding denne høsten med tre nye IFA smaker, potetgull med fullkorn og Ballerina Drømmeduo. Foto: Produsentene Vis mer

LES OGSÅ: Velger du potetgull med mindre fett?

Nyheter fra Orkla Confectionery & Snacks Norge 

Sukkerfri IFA: Tre nye esker med sukkerfrie lakrispastiller. Kommer i variantene Salt lakris, Fruktig acerola og frisk mynte.

Ballerina Drømmeduo: En deilig Ballerina-kjeks med to forskjellige smaker på fyll og på kjeksen. Den eneste sandwichkjeksen som finnes uten palmeolje.

KiMs Venner: Paprikasnacks i lekne former med 23 prosent fullkorn og 1,7 prosent salt. Posen har det laveste saltinnholdet i spesialsnackssegmentet noensinne

Aller nyhetene fra Orkla Confectionery & Snacks Norge vil være i utvalgte butikker fra 1. september. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer