Skjønnhet:

Her har du noen av vårens skjønne nyheter!

Finner du en ny favoritt?

Nyheter fra Cosmica. FOTO: Produsenten
Nyheter fra Cosmica. FOTO: Produsenten Vis mer
Publisert

Utsett aldringen

Cosmica lanserer en helt ny serie kalt Age Delay, med aktive ingredienser som utsetter hudens aldring. Produktene skal øke kollagenproduksjonen, gjøre huden fastere og gi et jevnere resultat. Serien består av dagkrem, nattkrem, øyekrem og serum (fra kr 230–290).

Drøm deg bort

I Jo Malones nye vårkolleksjon finner du Silk Blossom Diffuser, som gir assosiasjoner til en eksotisk blomstereng, solskinn og vår. Duften trekkes opp i pinnene og sprer seg i rommet, og jo flere pinner du har i om gangen, desto sterkere blir duften (kr 780).

Venn i kulden

Selv om vårsola titter fram, kan det fortsatt være surt og kaldt ute. Da er det fint å beskytte huden litt ekstra godt. De moderne kuldekremene legger seg ikke som en hinne på overflaten som tidligere, de smelter inn i huden og gir masse fukt. Barbors Glowing Protect Cream har en fløyelsaktig konsistens og framhever pigmenter for å gi naturlig glød (kr 700).

Lange vipper

Xlash sitt Eyelash Growth Serum ble lansert i 2011 og har siden den gang hatt stor suksess. Nylig ble produktet også tilgjengelig i Norge. Det veganske serumet skal brukes i 28 dager og inneholder aktive og fuktgivende ingredienser som skal gi deg lengre og tykkere vipper (kr 480).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer