Tatovering i voksen alder

Her har Helen Mirren gjort det som stadig flere kvinner på hennes alder gjør

Godt voksne kvinner er en av kundegruppene som øker mest, ifølge tatovør.

TOLERANSE: 74 år gamle Helen Mirrens tatovering er gammel, men akk så trendy! Foto: NTB/Scanpix
TOLERANSE: 74 år gamle Helen Mirrens tatovering er gammel, men akk så trendy! Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): For tre år siden satt Bente Helenesdatter Pettersen (61) og skravlet med en venninne. Gjennom den seine kvelden dreiet samtaleemnet over på tatoveringer.

Bente hadde aldri hatt lyst til å tatovere seg før. Hun tenkte på fru Magnussen, en godt voksen sjøkvinne som bodde der Bente vokste opp. Hun hadde tatovering, og på den tiden var det mildt sagt oppsiktsvekkende.

– Én ting var å ha tatovering som ung, men hvordan ville noe sånt ta seg ut når man ble gammel og skinnet hang? utbryter Bente.

Men på venninnekvelden merket Bente at selv om hun var en veltilpasset, snill men også sta kvinne på 58 år, så bodde det fortsatt en engasjert, opprørsk, ung kvinne i kropp og sinn. Det skulle merke henne for livet.

Les også: Elizabeth (58) er tilhenger av sunt kroppspress

Da bestemor fikk tatovering

Venninnene diskuterte hva slags motiv de skulle ha hvis de en gang tok en tatovering. Bente var impulsiv, og plutselig satt hun i tatoveringsstudioet. Hun visste hva hun ville ha. For hun er bestemor:

– Da ble det navnene på mine to barnebarn, smiler Bente.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer