Camilla Läckberg

– Her kommer jeg - med bernaise-valker og alt!

Camilla Läckberg tar et oppgjør med sitt eget fokus på vekt. Og mener kvinner bør tenke litt mer som menn.

BRILLEFIN: Camilla Läckberg under lanseringen av Viaplay-serie Lykkeviken. FOTO: Jessica Gow/ NTB
BRILLEFIN: Camilla Läckberg under lanseringen av Viaplay-serie Lykkeviken. FOTO: Jessica Gow/ NTB Vis mer
Publisert

Suksessforfatter Camilla Läckberg er aktuell på Viaplay med serie Lykkeviken, en hverdagsserie med krimelementer fra en svensk småby. Läckberg har selv skrevet serien, og i et intervju med Expressen Hälsoliv beskriver hun de siste årene som de mest stressende i sitt liv.

Arbeidet med serien skal ifølge Läckberg ha gjort at hun har gått opp 15 kilo, og selv om hun vet at det ikke er noe å bry seg om, røper hun i intervjuet tankene hun har omkring det.

– Jeg er en vektpendler og har slitt med det hele livet. Jeg går opp og ned i vekt, og synes det er veldig slitsomt. At jeg i det hele tatt prater om vekt synes jeg er idiotisk. At jeg i det hele tatt fokuserer på vekt i min alder er også idiotisk, med alt annet jeg har i livet som er kjempeherlig.

Sprek mann

KK har tidligere intervjuet Camilla Läckberg om aldersforskjellen mellom henne og mannen Simon Sköld, som er MMA-bokser og personlig trener. Simon er 15 år yngre enn henne, og sammen har de datteren Polly. Paret har nettopp kjøpt seg hus i et av Stockholms finere strøk.

Til KK har Läckberg også fortalt om netthetsen paret har blitt utsatt for, og også den harde medfarten enkelte gir henne i kommentarfeltet, om alt fra barneopdragelse til aldersforskjell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer